Politie Utrecht

Persberichten Utrecht Stad, 11.00 uur

Utrecht, 04-10-2010

Diefstal met geweld

UTRECHT Maandagochtend 4 oktober werd een vrouw met geweld beroofd van haar auto.

Rond 00.15 uur reed een 40-jarige vrouw uit Utrecht met haar personenauto over de Sartreweg. Ze stuitte hier op een persoon (geg.onb.) die stilstond midden op de rijbaan, toen zij haar auto tot stilstand bracht bleken er nog twee mannen bij de man te horen. Ze werd met geweld en onder bedreiging van een wapen uit haar auto gedwongen en de verdachten gingen er vandoor. De auto werd later teruggevonden op de Tritondreef.

De overval werd door drie jonge mannen gepleegd, waarvan van twee een signalement is:

Verdachte 1; man, licht getint, 1.75 meter lang, slank postuur, rond 20 jaar oud en droeg een grijze of lichtblauwe gewatteerde jas van glimmende stof.

Verdachte 2; man, licht getint, 1.60 meter lang, stevig postuur, jonge jongen onder 20 droeg een donkere jas met capuchon.

De politie is op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen over de daders, met tips kunt u terecht op 0900 88 44 district Utrecht Stad of anoniem via 0800 7000.

Beroving

UTRECHT Maandagochtend 4 oktober werd geprobeerd een man te beroven.

Rond 00.10 uur liep een 38-jarige man uit Houten over het Houtensepad. Ter hoogte van de Lamstraat werd hij tegengehouden door drie jongens. De drie probeerden de man te beroven, maar deze verweerde zich stevig waardoor de jongens er op een scooter vandoor gingen.

De politie is nog op zoek naar getuigen, u kunt bellen met 0900 88 44 district Utrecht Stad.

Rijden met ontzegging

UTRECHT Zondagmiddag 3 oktober werd een man aangehouden voor het rijden met een ingevorderd rijbewijs.

Rond 17.00 uur wilde agenten een 28-jarige man uit Utrecht bekeuren voor niet hands free bellen tijdens het rijden. Bij de persoonscontrole bleek dat het rijbewijs van de man was ingevorderd in verband met nog openstaande bekeuringen. De man is aangehouden en er is een proces verbaal tegen hem opgemaakt.