Gemeente Eindhoven

Creatief en zakelijk: samen aan tafel

Speciaal voor ondernemers heeft de gemeente Eindhoven met diverse partners een business programma samengesteld, de Dutch Design Week Business. Vrijdag 1 oktober start het programma met het lunch event `Meet the Designer'. Tijdens deze lunch, waarvoor ruim 300 inschrijvingen zijn binnen gekomen, krijgen 100 ondernemers de gelegenheid om met diverse specialisten en andere ondernemers in contact te komen. Gespreksonderwerp is de meerwaarde van creativiteit voor het bedrijf.

In het programma van de Dutch Design Week Business staat de relatie tussen de creatieve sector en het bedrijfsleven centraal. De Meet the Designer lunch, die door de gemeente georganiseerd wordt in samenwerking met WTC-E Zakensociëteit, is het eerste onderdeel van het Dutch Design Week Business programma in oktober.

Het event wordt geopend door Wethouder Henk Brink van Economische zaken. Tijdens de lunch komen verschillende thema's aan de orde zoals de internationale waarde van design, design als marketinginstrument en creativiteit & techniek.
Aan tafel nemen onder andere Mary-Ann Schreurs (Wethouder Innovatie, Cultuur en Openbare Ruimte), Hans Robertus (directeur Dutch Design Week), en Frans Schmetz (directeur High Tech Campus) plaats. Zij gaan vanuit hun specialisme en vakgebied het gesprek aan met de ondernemers.

Partners in het lunch event zijn: High Tech Campus Eindhoven, Syntens, ECCE Innovation, Interreg IVB en Brainport Development.

Zie www.dutchdesignweek.nl voor het volledige programma van de Dutch Design week Business.

Programma gemeente Eindhoven

In onderstaande folder staan de specifieke business activiteiten van Gemeente Eindhoven tijdens Dutch Design Week.

Programma DDW business