Jumbo supermarkten

winkels

Jumbo versnelt ombouw winkels

Opening van 90 nieuwe Jumbo winkels in 2011.

Jumbo Supermarkten gaat in 2011 de ombouw van Super de Boer winkels versnellen. Het streven is in dat jaar 90 nieuwe Jumbo winkels te openen. Gezien het succesvolle verloop van de ombouw van alle omgebouwde vestigingen tot nu toe, worden de overige winkels van Super de Boer nu in hoger tempo Jumbo gemaakt. Dit jaar verwacht de supermarktketen circa 45 winkels te hebben omgebouwd.

De grootscheepse ombouwoperatie vloeit voort uit de overname van Super door Boer door Jumbo eind 2009. Algemeen directeur Frits van Eerd is enthousiast over de nieuw te openen winkels: ''Het is een gigantische onderneming en tot nu toe is alles goed verlopen. De resultaten van de winkels zijn goed. Maar belangrijkste van alles is dat de klanten zeer positief reageren. Dat is ook de reden voor het opvoeren van het tempo: zo kunnen nog meer klanten eerder profiteren van onze unieke Jumbo formule. Tegelijkertijd blijven we tot de laatste dag volop aandacht besteden aan de Super de Boer winkels en hun klanten.''

Ombouw

De winkels van Super de Boer die worden omgebouwd, worden ruim twee weken gesloten. Alle medewerkers van de Super de Boer winkels gaan over naar Jumbo. Zij worden aangevuld met nieuwe medewerkers. De nieuwe Jumbo teams worden getraind om zo goed mogelijk met de Jumbo formule te leren werken. De kracht van deze formule is de unieke combinatie van de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. Dat Jumbo deze beloftes ook echt nakomt, garandeert de supermarktketen met de 7 dagelijkse zekerheden. Verder krijgen de omgebouwde winkels een versplein en wordt het assortiment fors uitgebreid. Jumbo organiseert rondom de opening van de winkels verschillende feestelijke activiteiten en acties.

Jumbo Supermarkten

Jumbo Supermarkten is de afgelopen jaren zeer snel gegroeid. Vooral de overname van Super de boer, speelde hierbij een belangrijk rol. Jumbo is een familiebedrijf, dat is voortgekomen uit de Van Eerd groothandel. In 2011 is het 15 jaar geleden dat de nieuwe succesformule van start ging. Sindsdien heeft Jumbo vele onderscheidingen gekregen van consumenten en de industrie. Onlangs is in Gouda de 150e Jumbo winkel geopend.