Youw8 genomineerd voor Innovation Award

04/10/2010 12:28

PR Matters

Weegconcept uit Brainport genomineerd in categorie 'Best Connected Device'

Brainport, Nuenen- Het in de Brainport gevestigde Inotive Solutions werd afgelopen week genomineerd voor de Innovation Award georganiseerd door Accenture. Het bedrijf, opgericht door drie ex-Philips engineers, bracht twee jaar geleden op het juiste moment de Youw8 op de markt. Hiermee kan men via een weegschaal niet alleen het gewicht, maar ook het BMI, vetpercentage en spiermassa meten. De resultaten worden direct draadloos naar een persoonlijke online profiel gestuurd zodat men de resultaten helder kan aflezen op de pc of iPhone. Youw8 werd genomineerd in de categorie 'Best Connected Device'.

Bekendmaking

Met deze benoeming komt het concept tegelijkertijd in aanmerking voor de publieksprijs. De uiteindelijke winnaars worden bekendgemaakt tijdens het Accenture Innovation Seminar op dinsdag 2 november 2010, in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam.

Experts

Youw8 werd genomineerd voor een award in de categorie 'Best Connected Device' door zes experts en kenners uit de sector. Uit de genomineerden kiezen zij de winnaar van de Innovation Award in deze categorie, welke in november bekendgemaakt wordt. De jury voor de categorie 'Best Connected Device' bestaat uit:

Joost Steins Bisschop - Partner Jungle Minds / Columnist Het Financieele Dagblad

Lot Keijzer - Managing Director Twist Interactive Marketing

Martijn Hamann - Partner van den Ende & Deitmers BV / Venture Capital Partners

Rob van Essen - Vice President NDS Engineering TomTom

Mels Dees - Editor in Chief Automatiseringsgids SDU

Sebastiaan Boekdrukker - Senior Executive Accenture

Prijs

De winnaar van de publieksprijs ontvangt een cheque van EUR 40.000 aan mediawaarde bij dagblad Metro. Vanaf vandaag kan iedereen zijn stem uitbrengen voor de publieksprijs op de website van de Innovation Awards.

Over de Accenture Innovation Awards

Accenture heeft de Innovation Awards in het leven geroepen om bedrijven te huldigen die uitzonderlijke prestaties leveren op het gebied van innovatie, hen bij elkaar te brengen ter verdere stimulatie en om innovatie in Nederland in kaart te brengen. Een vakjury die de concepten beoordeelt op innovativiteit, succes en potentie, maakt in november 2010 de winnaars bekend van de Innovation Award voor Media, Communicatie en High-Tech en van de Innovation Award voor Financial Services.Meer informatie over de Accenture Innovation Awards is te vinden op www.innovation-awards.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.youw8.com