Gemeente Wassenaar

Actie voorkoming fietsendiefstal en weesfietsen

Op 14 september jl. hebben de afdeling Toezicht van de gemeente en de politie een gezamenlijke actie gehouden met als onderwerp "Voorkoming Fietsendiefstal en Weesfietsen".

N.a.v bovengenoemde actie zijn er binnen Wassenaar op 30 september jl. een aantal fietsen verwijderd die op 14 september jl. van een label zijn voorzien met het verzoek deze wees/zwerffietsen te verwijderen binnen 14 dagen.

Deze fietsen blijven tot half november nog in opslag bij de gemeente en kunnen aan de eigenaar terug gegeven worden indien men een eigendomsbewijs of een passende sleutel kan tonen. Het gaat om de volgende fietsen die uit het centrum zijn verwijderd:

Aldo Herenfiets Blauw, Gazelle Herenfiets bruin, Gazelle damesfiets grijs, Union herenfiets groen, Phoenix damesfiets grijs, Trek mountain bike geel, Union damesfiets paars/zwart. Sparta herenfiets grijs.

De eigenaren van deze fietsen kunnen contact opnemen over deze fietsen met de afdeling Toezicht en Handhaving (070) 51 22 370 op werkdagen tussen 09.00 en 12.00 uur.
Gemeente Wassenaar
Johan de Wittstraat 45
Postbus 499
2240 AL Wassenaar

T: 14070 (toets alleen deze 5 cijfers)
E: gemeente@wassenaar.nl