Politie Rotterdam Rijnmond



Politie is op zoek naar de fiets van Farida Zargar

Feijenoord-Ridderster Korps / overig Noord Oost Rotterdam-Centrum Rotterdam-West RRD Waterweg-Noord Zeehavenpolitie Zuid

Datum publicatie: 04-10-2010 11:29

27734_1.jpg Spijkenisse - Het rechercheteam dat de vermissing van de 21-jarige Farida Zargar onderzoekt, is op zoek naar de fiets waarop zij de dag van haar verdwijning reed.

Farida Zargar wordt sinds donderdag 5 augustus 2010 vermist. Nadat zij omstreeks 17.15 uur haar werk verliet, heeft niemand meer iets van haar vernomen. De politie is direct nadat zij als vermist is opgegeven een onderzoek gestart. Hierbij is gebruik gemaakt van speurhonden en een helikopter.

De recherche heeft de tips naar aanleiding van het programma Tros Vermist, Hart van Nederland en andere getuigenoproepen in de media, nagenoeg allemaal nagelopen. De resultaten van het onderzoek en de binnengekomen tips hebben nog geen duidelijkheid gegeven over waar Farida op dit moment is of wat er met haar gebeurd is. De politie houdt daarom alle opties nog open.

Vorige week heeft de politie in de media wederom aandacht gevraagd voor de vermissing van Farida. Ook heeft de politie flyers en posters verspreid op verschillende locaties waar Farida regelmatig kwam en volgens getuigen mogelijk gezien is. Dit heeft een aantal nieuwe tips opgeleverd die op dit moment door de politie worden uitgezocht.

Fiets

Farida reed de dag van haar verdwijning mogelijk op een grijze herenfiets. Deze fiets is nog niet gevonden, maar de politie heeft een reconstructie gemaakt van de fiets. Zie foto. Het rechercheteam wil graag weten wie deze fiets gezien heeft of weet waar hij is.

Getuigen worden verzocht contact op te nemen met het speciale telefoonnummer 0800-7444488.

Twitter
Burgers kunnen ook op de hoogte blijven van het onderzoek via twitter. Buurtagent Wout Videler, buurtagent Hellevoetsluis, zal tweets versturen m.b.t. het onderzoek.

Instructie van aanmelden
U maakt een account aan op http://www.twitter.com. Het account bevat een
gebruikersnaam, wachtwoord en eventueel een profielfoto. Ga daarna naar de keuze 'Find people'. Typ PRRVideler in het zoekveld en klik vervolgens op 'search'. Klik daarna op de toets 'Follow'. Nu kunt u berichten ontvangen van de buurtagent.
27734_2.jpg