Politie Gelderland-Zuid

Oproep getuigen straatroof

Nijmegen, 04-10-2010 o Een 23-jarige vrouw werd zondagavond rond negen uur overvallen op haar weg van de Coehoornstraat in Nijmegen toen zij richting het centrum reed. Twee jonge mannen op een bromfiets probeerden haar te beroven van haar tas maar slaagden daar niet in. De politie hoopt dat er meer informatie is over de twee jonge mannen die het onderzoek naar deze beroving kan helpen.

Een 23-jarige vrouw uit Nijmegen reed zondagavond nietsvermoedend over de Coehoornstraat in Nijmegen in de richting van het centrum. Ze had zojuist een man op de fiets ingehaald. Toen zij vlak na de kruising met de Groesbeekseweg en Gorisstraat fietste, werd zij van achter benaderd door twee jonge mannen die op een bromfiets of bromscooter reden. De twee probeerden haar tas van haar schouder af te rukken maar slaagden er niet in de tas te kunnen bemachtigen en zij moesten het bij een poging laten. De man die achter haar fietste ging nog achter de twee jonge mannen aan maar kon hen niet bijhouden. De vrouw verloor de man en de twee jonge verdachten uit het oog. De twee jonge mannen droegen donkere kleding met een muts of capuchon. Ze droegen geen helmen.

Getuigen
Het politieteam dat de poging beroving onderzoekt, zou graag met de man die de twee verdachten op de fiets probeerde achterna te gaan, willen spreken. Daarnaast komt het team graag in contact met getuigen die meer van deze poging beroving afweten. Hebt u informatie die een bijdrage zou kunnen leveren aan het onderzoek? Neemt u dan contact op met het speciaal ingerichte overvallenteam van de politie Gelderland-Zuid via het telefoonnummer 0900-8844. U kunt uw informatie ook anoniem doorgeven via het telefoonnummer van Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. (13)

Laatst gewijzigd 04-10-2010 14:04 | © Regio Gelderland-Zuid |