Nederlandse Tafeltennisbond


Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB) op zoek naar tafeltennisvrijwilliger van 2010
4-10-2010

Het bestuurslid die uren in de week besteed aan de tafeltennisclub. De onvermoeibare trainer, toernooi-organisator of begeleider van jeugdleden. De barman die dag in, dag uit bezoekers van een drankje en hapje voorziet. Iedereen kent ze wel: de supervrijwilligers in de tafeltennissport. Zo maar twee voorbeelden: Henk Pel en Ton van Ginkel. Zij werden gekozen tot NTTB-vrijwilliger van het jaar.

Hoogste tijd dus voor de Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB) om ook dit jaar weer iemand in het zonnetje te zetten. Daarvoor heeft het Hoofdbestuur wederom de verkiezing "Tafeltennisvrijwilliger van het Jaar" uitgeschreven. Elke Nederlandse vereniging mag één persoon nomineren. Dat hoeft niet persé een eigen clublid te zijn, maar ook een hardwerkend tafeltennisdier van de afdeling, landelijke bond of van een andere club mag natuurlijk.

Stuur voor vrijdag 5 november 2010 (12:00 uur) de volgende informatie per email (bondsbureau@nttb.nl):

- naam, woonplaats, leeftijd en club van de vrijwilliger
- een motivering van max. 150 woorden

Het Hoofdbestuur van de NTTB zal uit de ingezonden kandidaten drie namen selecteren. Daaruit zal via een internetverkiezing (t/m vrijdag 3 december) op www.nttb.nl de winnaar bekend worden. De winnaar en de twee andere kandidaten zullen worden gehuldigd tijdens de finaledag van de NTTB Masters op zondag 12 december.

NTTB/HH