Delta


---

Nieuwe directie DELTA Netwerkbedrijf

Middelburg, 4-10-2010

Per 1 oktober 2010 krijgt DELTA Netwerkbedrijf BV (DNWB) twee directeuren: Steven Quast en Michel van Neutigem. Zij volgen Hendrik Bosch op (59) die sinds 2002 directeur was bij DNWB. Bosch krijgt een andere functie binnen DELTA. Omdat de markt waarin DNWB opereert steeds meer in beweging is, is gekozen voor een directie bestaande uit twee leden.
Steven Quast
De nieuwe CEO is Steven Quast (53). Quast heeft een ruime ervaring in het internationale bedrijfsleven. Met name bij bedrijven die opereerden in een veranderende markt. Zo was Quast onder meer werkzaam bij VanderHave (later Limagrain) waar hij onder andere verantwoordelijk was voor aansturing van verschillende werkmaatschappijen in binnen- en buitenland.

Michel van Neutigem
Michel van Neutigem (49) wordt de nieuwe COO en zal zich in de eerste plaats bezighouden met alle technische en operationele aspecten van DNWB. Van Neutigem bekleedt al sinds 2002 verschillende functies bij DELTA. Hij was eerder al werkzaam bij Philips Lighting.

DNWB, onderdeel van DELTA N.V.
DELTA Netwerkbedrijf B.V. (DNWB) is de regionale netbeheerder in de provincie Zeeland voor elektriciteit en gas. DNWB staat voor veilig, betrouwbaar en kostenefficiënt beheer van de gas- en elektriciteitsnetten en is verantwoordelijk voor het energietransport naar woningen en bedrijven. DNWB is onderdeel van DELTA NV, een zelfstandige fullserviceprovider op het gebied van energie en water, afvalverwerking, digitale diensten en infrastructuur.

Door deze diensten gecombineerd aan te bieden, speelt DELTA in op de behoefte aan comfort en gemak. Voor de particuliere klant betekent dit: één leverancier voor alles wat via een kabel of leiding het huis binnenkomt. Voor de zakelijke afnemer: een op maat gemaakt contract waarin DELTA een gewenste combinatie van diensten aanbiedt, tegen scherpe voorwaarden. De aandelen van DELTA zijn in handen van negentien Zeeuwse en Brabantse gemeentes en de provincies Zeeland, Noord-Brabant en Zuid-Holland.