Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg, 04-10-2010

Tilburger opgepakt na dreiging met mes

TILBURG - De politie heeft gistermiddag in de Kruisstraat een 46-jarige Tilburger opgepakt. Hij wordt verdacht van bedreiging met een mes. De man is op het bureau in het belang van het onderzoek in verzekering gesteld.

De politie ontving rond de klok van 17.00 uur de melding van een bedreiging met een mes. In een horecagelegenheid aan de
Molenbochtstraat was een man in beschonken toestand binnen gekomen. Omdat hij zich vervelend gedroeg schonk het personeel hem geen alcohol en verzocht hem de gelegenheid te verlaten. Buiten de zaak bedreigde hij woordelijk een 35-jarige medewerkster met de dood. Korte tijd later zag het personeel dat de man terug kwam en een mes vast had. Het lukte een omstander het mes af te pakken. Gewaarschuwde agenten troffen de verdachte in de Kruisstraat aan.

Tilburger schopt vrouw een hersenschudding

TILBURG - De politie heeft gisterochtend in een woning in Tilburg een 46-jarige Tilburger aangehouden. Hij wordt ervan verdacht zijn 40-jarige vrouw zwaar te hebben mishandeld. De man is op het bureau in het belang van het onderzoek in verzekering gesteld.

De politie ontving gisterochtend een melding van huiselijk gemeld. De melder vertelde dat het slachtoffer met haar twee kindjes de woning uitgevlucht was. Agenten spoedde zich ter plaatse en troffen daar het 40-jarige slachtoffer aan. Ze vertelde dat ze in de woning een woordenwisseling had met haar man. De woordenwisseling mondde uit in een conflict waarbij de verdachte haar tegen de grond duwde en schopte. De vrouw liep daarbij een hersenschudding en diverse kneuzingen op.

Tilburger overlijdt na noodlottig ongeval in garagebox

TILBURG - Een 54-jarige Tilburger is gisteravond aan zijn verwondingen bezweken na een noodlottig ongeval in een garagebox aan de
Sibeliusstraat. De man was bezig met kluswerkzaamheden aan zijn auto. Hij lag daarbij onder zijn opgekrikt voertuig. Door onbekende oorzaak schoot de krik los en belandde de auto op het slachtoffer.

Politie onderzoekt vier woninginbraken in Goirle

GOIRLE - De politie onderzoekt een viertal woninginbraken die tussen gistermiddag en gisteravond gepleegd zijn in woningen aan de
Bergstraat, Molenstraat en de Zandschelstraat. Bij de Molenstraat bleef het bij een poging. In de andere drie woningen is daadwerkelijk ingebroken. Het lukte de dader door een raam te forceren de woning binnen te komen. De woningen werden doorzocht. Onbekend is wat waaruit de buit bestond.

Auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 04-10-2010 16:07 | © Regio Midden en West Brabant |