SDU uitgevers


4 oktober 2010 - Het Expertise Centrum, ROI Opleiding Coaching & Advies en Sdu Uitgevers bundelen expertises in een nieuw strategisch mediapartnership

Den Haag, 4 oktober 2010

Sdu Uitgevers, leverancier van vakinformatie voor hoogopgeleide ambtenaren via on- en offline platforms en Het Expertise Centrum en ROI Opleiding, Coaching & Advies (HECROI), de experts op het terrein van informatiemanagement, HRM en beleidskunde bundelen hun expertises in een strategisch mediapartnership.

Optimale krachtenbundeling

Sdu Uitgevers en HECROI zien grote mogelijkheden om elkaar te versterken in het effectief bedienen van hun gemeenschappelijke markt. Deze samenwerking sluit daarmee nauw aan op de strategie van zowel HECROI als Sdu Uitgevers om een actieve rol te spelen bij de interactieve kennisuitwisseling voor, door en naar ambtenaren.

Rob Veneboer, Directeur Business Unit Public, Sdu Uitgevers: "Sdu Uitgevers is altijd op zoek naar goede partnerships om haar dienstverlening te versterken. Voor HECROI ontwikkelen we een pakket aan nieuwe interactieve diensten, die past bij de wijze waarop HECROI anno 2010 wil communiceren. Naast het traditionele mediapakket, waar HECROI al jarenlang gebruik van maakt, bieden wij hen de mogelijkheid om in dialoog te treden met hun doelgroep. Bijvoorbeeld doormiddel van blogs, fora, onderzoeken en webinars. Uiteraard zijn wij trots op het feit dat een gerenommeerde partij als HECROI ons heeft gekozen om de communicatie rondom haar dienstverlening te organiseren."

Leo Smits, algemeen directeur HECROI: "HECROI vindt het belangrijk om zo effectief mogelijk te kunnen communiceren wat we met onze diensten kunnen betekenen voor de verbetering van de bedrijfsvoering binnen overheidsorganisaties. Sdu Uitgevers biedt, met haar verschillende multimediale platforms, de mogelijkheid om ons in een relevante context optimaal te presenteren. De flexibiliteit, effectiviteit en keur aan mogelijkheden is de reden geweest dat HECROI het partnership met Sdu UItgevers is aangegaan.

Over Sdu Uitgevers
Als uitgever van vakinformatie voorziet Sdu Uitgevers haar klanten dagelijks van onmisbare beroepsspecifieke informatie. De on- en offline producten worden dagelijks gebruikt door professionals die werkzaam zijn in de bouwsector, bij de overheid, de decentrale overheid, in de juridische wereld of bij andere onderdelen van het bedrijfsleven. HECROI kan binnen dit brede palet van uitgaven profiteren van het brede bereik dat Sdu Uitgevers biedt onder ambtenaren met titels als VNG Magazine, PM, Proces&Document, Overheid&Personeel en rePublic.nl.

Over Het Expertise Centrum en ROI Opleiding, Coaching & Advies Van en voor de overheid, dat is HECROI. HECROI weet van top tot teen hoe de publieke sector in Nederland en daarbuiten in elkaar steekt, waar de behoeftes liggen, de pijnen én de oplossingen op het snijvlak van bestuur, HRM en ICT. De adviseurs van HECROI zijn ervaren mensen die met hart en ziel in de publieke sector werken.


---
Contactpersonen persinformatie:

Voor Sdu Uitgevers: dhr. Rob Veneboer, telefoon (070) 37 80 426, e-mail r.veneboer@sdu.nl
Voor HECROI: mevr. drs. B.M. Valkenburg, telefoon: 06-537 141 20, e-mail: b.valkenburg@hecroi.nl


---