Gemeente Berkelland

riolering Graaf Wichmanstraat in Boruclo duurt drie weken

Aanpassing riolering Graaf Wichmanstraat in Boruclo duurt drie weken

Graaf Wichmanstraat va naf weer 25 oktober weer toegankelijk

Pictogram werk in uitvoering

De werkzaamheden in de Graaf Wichmanstraat in Borculo verlopen voorspoedig, maar de beoogde datum van 1 oktober waarop de werkzaamheden afgerond zouden zijn, is niet gehaald. De werkzaamheden zullen in totaal drie weken langer duren. De vertraging is enerzijds te wijten aan onvoorziene zaken tijdens de uitvoering en anderzijds aan extra werkzaamheden die nu gelijk worden meegenomen. De Graaf Wichmanstraat zal vanaf 25 oktober weer volledig toegankelijk is.

Nieuwe bergbezinkvoorziening

Op voorhand wordt de afvoerleiding van de nieuwe bergbezinkvoorziening aan de Beethovenstraat ook alvast aangelegd, deze kruist de Graaf Wichmanstraat tussen de aansluiting van de Van Coevordenstraat en 't Elbrink. Ook wordt er in de Graaf Wichmanstraat nog een stukje riool vervangen, tussen de Spoorstraat en de aansluiting van de Johan Strausstraat. Dit was in eerste instantie niet mogelijk omdat hiervoor een aanpassing van de aanwezige waterleiding noodzakelijk is. De werkzaamheden aan het riool ter plaatse van de kruising met de oude Berkel lopen ook enigszins uit door onder andere het hoge water van enkele weken geleden.

Vragen?

Mocht u vragen hebben over de werkzaamheden of de planning kunt u contact opnemen met de heer B. Hofman, telefoonnummer 06-51496411.