Gemeente Lingewaard


Groot onderhoud asfalt Lingewaard

Op maandag 4 oktober 2010 start aannemersbedrijf ACON met de uitvoering van het groot onderhoud asfalt in Lingewaard. Ongeveer 43 wegen zullen in de maand oktober onder handen genomen worden. In de week van 4 8 oktober 2010 vinden op de volgende wegen in Gendt groot onderhoud plaats:

Christinastraat, Galgendaal, Munnikhofsestraat, Kruisstraat(van Langstraat tot Nijmeegsestraat), Nijmeegsestraat(van Kruisstraat tot Vleumingen), Olyhorststraat, Poelwijklaan (van Nijmeegsestraat tot tennisvelden), Thorbeckeplein en Woerdsestraat.

In de week van 11 15 oktober 2010 zijn de volgende wegen ingepland: Haalderen: Kolkweg, Baalsestraat, Lage Zandsestraat, Zandheuvel, Groenestraat en de Waaldijk (van Groensestraat tot Mekrisveld). In Doornenburg worden de Homoetstraat, Borden, Langeweerdstraat en Lingeweg aangepakt.
De werkzaamheden worden op werkdagen van 07.00 uur tot 17.00 uur uitgevoerd. Alle aanwonenden ontvangen van ACON een brief met daarin de contactgegevens voor eventuele vragen. Natuurlijk is de duur van de werkzaamheden afhankelijk van de weersomstandigheden. Om het werk uit te kunnen voeren worden deze wegen een tijdje afgesloten voor het verkeer. Het verkeer wordt (wanneer nodig) hiervoor omgeleid. De gemeente vraagt uw begrip voor het ontstane ongemak en proberen de overlast tot een minimum te beperken.

Karstraat Huissen een weekend dicht!
De Karstraat in Huissen (vanaf de Geer tot de Beukenstraat) zal in het weekend van 15 17 oktober voorzien worden van een nieuwe asfaltdeklaag. Ook worden alle putten in het wegdek vervangen. De werkzaamheden starten hier op vrijdagavond 20.00 uur en duren tot zondagavond 20.00 uur.

Tijdens de werkzaamheden is de weg afgesloten voor al het autoverkeer. Fietsverkeer kan gewoon gebruik maken van de fietspaden. Op zaterdag 16 oktober zal er vanaf de parkeerplaats bij de Valom een pendelbus met aanhangwagen rijden naar tuincentrum Helsen.

Verkeer van- en naar industrieterrein Pannenhuis, Bemmel en de A15 wordt met bebording via Angeren omgeleid.

Voor vragen kunt u contact opnemen met het Klant Contact Centrum van de gemeente Lingewaard tel: (026) 326 01 11