Gemeente Lansingerland

Start werkzaamheden Planetenweg


In de week van 4 oktober starten de werkzaamheden voor de aanpassingen aan de Planetenweg en Oostersingel in Berkel en Rodenrijs.

Start werkzaamheden
Er wordt gestart met de Planetenweg, vanaf de kruising met de Sterrenweg richting de Oostersingel. Eerst wordt de riolering vervangen. Vervolgens brengen we een nieuwe wegfundering en onderlagen asfalt aan. De aannemer zal zijn werkzaamheden beperkt houden tot een werkvak met een lengte van 80 meter. Dit werkvak schuift dan door de Planetenweg richting de Oostersingel tot aan de aansluiting op de Berkelseweg. Deze werkzaamheden duren ongeveer 1 jaar. Nadat de riolering en funderingen zijn aangelegd is er nog ongeveer een half jaar gereserveerd voor de afwerkingen.

Omleidingsroute
Voor het doorgaande verkeer wordt een omleidingsroute ingesteld. Deze loopt via de Noordeindseweg - Laan van Romen - Kerksingel - Ds. van Koetsveldstraat en vice versa. Deze route wordt door middel van borden aangegeven.

Vragen
Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met de heer André Slort van de afdeling Beheer & Onderhoud. Hij is bereikbaar via het telefoonnummer (010) 800 40 00.

Â