Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Friese ondernemers helpen Sportschool in nood

Naar aanleiding van het RTL 4 programma 'Een dubbeltje op zijn kant in bedrijf' hebben twee Friese ondernemers het initiatief genomen om Veen Familysports te helpen. Op 4 oktober wordt er een nieuwe website voor het noodlijdende bedrijf gelanceerd.

Regiofitness.nl en Friks Web & Marketing uit Leeuwarden helpen de sportschool met hun expertise en met het werven van nieuwe leden voor de sportschool. Internet is bij uitstek een goed middel om tegen relatief lage kosten leden te werven via internet.

De huidige sportscholen branche maakt grote veranderingen door. Tegenwoordig oriënteert men zich steeds vaker op internet voor het vinden van een sportschool.

Dit ondervond ook Veen Familysports uit Grootebroek, zij zagen het aantal leden niet groeien en kwamen hierdoor in financiële problemen. Dit leidde uiteindelijk tot hulp van het RTL 4 programma 'Een dubbeltje op zijn kant in bedrijf'. Eén van de conclusies van deze uitzending was dat er meer nieuwe leden moeten worden geworven.

Met de hulp van Regiofitness.nl en Friks Web & Marketing is de website van Veen Familysports beter vindbaar op internet voor nieuwe leden, wat de redding kan betekenen voor deze sportschool.


---