Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Professor Scheer commissaris bij E2E

Leverancier van model-gedreven software voor snelle proces- en systeemintegratie haalt Business Process Management-pionier in huis

Olst, 4 oktober 2010 - E2E Technologies heeft Professor August-Wilhelm Scheer benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen. Scheer is een pionier op het gebied van Business Process Management en de oprichter en naamgever van IDS Scheer. Met zijn benoeming heeft E2E een internationale expert in huis gehaald. Dankzij zijn academische ervaring en een aanzienlijke trackrecord als ondernemer is Scheer in staat om de klanten- en partnercommunity van E2E uit te breiden.

E2E heeft zich onlangs in Nederland gevestigd en ontwikkelt en vermarkt E2E Bridge: een model-gedreven softwareplatform voor snelle proces- en systeemintegratie. Doordat de ontwikkelaanpak visueel en volledige codevrij is, zijn organisaties in staat om hun productiviteit te verhogen en een effectievere samenwerking tussen business en IT mogelijk te maken. E2E Bridge gebruikt op standaarden gebaseerde grafische modellen, die zowel voor business analisten als IT-specialisten te begrijpen zijn. Dankzij deze benadering kunnen bestaande componenten uit de IT-omgeving intensief worden hergebruikt. De totale kosten en time-to-market worden aanzienlijk gereduceerd door het toepassen van E2E Bridge voor re-engineering en optimalisatie van business processen, of voor modernisering en consolidatie van bestaande IT-omgevingen.

Quote Professor Scheer
Professor August-Wilhelm Scheer, lid van de Raad van Commissarissen van E2E Technologies: "E2E brengt procesmodellen en IT-systemen tot leven. Eindelijk kunnen business- en IT-stakeholders bedrijfskritische processen gezamenlijk ontwikkelen en verbeteren, en zo een hoger productiviteitsniveau te bereiken. Op deze manier levert E2E een fundamentele bijdrage aan het snel en duurzaam implementeren van bedrijfsbrede business-strategieën. In economisch moeilijke tijden zijn zulke productiviteitsverbeteringen van levensbelang voor organisaties van elke omvang. Ik steun E2E dan ook graag om hun succesvolle aanpak verder op de markt te brengen."

Quote E2E Technologies
Serge Gansner, CEO van E2E Technologies: "E2E ligt op koers wat betreft onze groeidoelstellingen. Daarom is het van strategisch belang om grote persoonlijkheden uit het bedrijfsleven tot lid van de Raad van Commissarissen te benoemen. Professor Scheer is een van de meest succesvolle IT-ondernemers in Europa. We voelen ons dan ook vereerd om hem te mogen verwelkomen in de Raad van Commissarissen. Professor Scheer heeft een uitgebreide ervaring in het uitzetten van de koers voor een onderneming - vanaf het prille begin tot dominante marktpartij. We zien hem dan ook als de ideale mentor om ons te ondersteunen bij onze groeistrategie, en om klanten en partners te overtuigen van de voordelen van een procesgeoriënteerde aanpak."

Kijk voor meer informatie op: www.E2EBridge.com