Gemeente Nuth


Start verkoop kavels Bedrijventerrein de Horsel

De gemeente Nuth biedt op het bedrijventerrein De Horsel een beperkt aantal bedrijfskavels te koop aan. In het bestemmingsplan âbedrijventerrein De Horselâ is geregeld welke bedrijfsactiviteiten op het terrein gevestigd kunnen worden. Bedrijven in de milieucategorieën
1, 2, 3.1, 3.22, 4.1 of 4.2. van de Staat van Bedrijfsactiviteiten mogen zich op de kavels vestigen alsmede, na ontheffing, de bedrijven die opgenomen zijn in een hogere milieucategorie en deze naar aard, milieubelasting en ruimtelijke impact, vergelijkbaar zijn met de toegestane bedrijven. Het bestemmingsplan is te raadplegen op de site: www.ruimtelijkeplannen.nl.

De te koop aangeboden bedrijfsterreinen liggen nagenoeg allen als zichtlocatie aan de A76. Het is daarom van groot belang dat de juiste bedrijven op de juiste plek worden gevestigd. Het te bebouwen gedeelte is zeer geschikt voor bedrijven die waarde hechten aan een hoogwaardige uitstraling en zichtbaarheid vanaf de snelweg. Daarmee vormen de nieuwe bedrijven mede het visitekaartje voor de entree van de gemeente Nuth en de Horsel.

Meer informatie:
Onderstaande brochure is samengesteld om u zo goed mogelijk te informeren over alle stappen die u dient te nemen als u geïnteresseerd bent in het nemen van een optie op een kavel. Wij zijn ons ervan bewust dat wij in deze brochure nooit volledig kunnen zijn en dat u, na het lezen van deze brochure, nog vragen hebt.

In dat geval kunt u contact opnemen met:

* de heer J. Heijnen, op maandag en dinsdag telefonisch bereikbaar onder nummer 045-5659255;

* de heer F. Giebels, telefoon 045-5659117Â
* vanaf 11oktober met mevrouw R. van der Meijden, telefoon045-5659115.

Indien gewenst sturen wij u eveneens graag een gedrukte versie van de brochure toe.

Â

Te downloaden:

* defnuth_brochure.web.pdf (3,9 MB)

* Inschrijfformulier.doc (36,5 KB)