Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

ODS2 wederom geselecteerd voor Deloitte Technology Fast50

Enschede, 4 oktober 2010 - ODS2, softwareleverancier op het gebied van Field Marketing, Order Management, Call Centers en Direct Sales, is voor het tweede achtereenvolgende jaar genomineerd voor de prestigieuze Deloitte Technology Fast50-verkiezing, een jaarlijks terugkerende verkiezing van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven.

ODS2 heeft zich in de laatste jaren bewezen in het ontsluiten van relevante informatie, en is met name actief in branches met hoge transactievolumes en een sterke integratie van de bedrijfskolom zoals de telecommunicatie-, financiële en energiebranche. Aan de voorkant van de leveringsketen met orderintake en het monitoren van en inspelen op consumentengedrag. Aan de achterkant met het verbeteren van ondersteunende processen en geavanceerde analyses en duidelijke rapportages, waardoor klanten zich beter, effectiever en inzichtelijker kunnen manifesteren.

Ondanks de economische moeilijke tijden heeft de softwaredienstverlener uit Enschede ook het afgelopen jaar zijn groei weten door te zetten. Dit is volgens Edwin Poorthuis, directeur van ODS2, met name te danken aan het feit dat ODS2 snel weet in te spelen op kansen die zich in de markt voordoen: 'Wij hebben kennis van de markten waarin onze klanten zich begeven en zien en horen waren onze klanten behoefte aan hebben. Dankzij onze flexibiliteit en de inzet van onze medewerkers kunnen we hier snel op inspelen.'

Poorthuis noemt nog een tweede belangrijke reden voor het succes van zijn bedrijf: 'Je moet durven investeren als kansen zich voordoen, ook in moeilijke tijden. Zo hebben wij bijvoorbeeld Direct Sales Software ontwikkeld. Dit is software die het verkoopproces aan de deur ondersteunt en de kwaliteit ervan verbetert.

De selectie voor de Fast50-verkiezing vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar (2005 - 2009). Om zich te kwalificeren moesten bedrijven minimaal een groei van 400% hebben gerealiseerd. In het verleden verworven bedrijven als TomTom en Albumprinter een positie op de lijst. Op 7 oktober roept de jury de winnaar uit tijdens de Technology Award Ceremony. Voor meer informatie over Deloitte Technology Fast50, zie www.fast50.nl.

Over ODS2 b.v.

ODS2 is een internationale softwareleverancier en ontwikkelt complexe (webbased) applicaties zoals (winkel)aanmeldsystemen, rapportagetools & dataregistratiesoftware. ODS2 heeft vier softwareoplossingen in de markt staan, te weten Order Management Software (OMS), Field Management Software (FMS), Direct Sales Software (DSS) en Call Center Sofware (CCS) en heeft vestigingen in Enschede, Toronto ( Canada) en Dubai. ODS2 heeft klanten als Alice, KPN en Microsoft en is actief in onder andere Nederland, Spanje, België, Zuid Afrika, Noord-Amerika en het Midden-Oosten. ODS2 is door Deloitte Fast50 uitgeroepen tot een van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland en EMEA. Voor meer informatie bezoekt u www.ods2.com