Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Exact Online biedt slimme koppeling met ABN AMRO Internetbankieren

Delft, 4 oktober 2010 - Exact Online, de webbased boekhoudoplossing van Exact, biedt vanaf nu een slimme oplossing voor zakelijke klanten van ABN AMRO. Exact Online is gekoppeld aan ABN AMRO Internetbankieren waardoor klanten veel tijd kunnen besparen op het gebied van boekhouding. Handmatig importeren van bankafschriften behoort tot het verleden, omdat de bankmutaties automatisch dagelijks in de financiële administratie worden ingelezen.

De koppeling maakt het online boekhouden en bankieren voor zakelijke klanten van ABN AMRO nog gemakkelijker en overzichtelijker. Nadat de mutaties zijn ingelezen, kunnen deze door middel van toewijzingsregels worden gekoppeld aan de juiste grootboekrekening, relatie, btw-code en kostenplaats en -drager. Door deze snelle integratie kunnen klanten veel tijd besparen. Bovendien wordt de samenwerking tussen ondernemer en accountant geoptimaliseerd: de financiële transacties kunnen sneller worden doorgenomen.

Internetboekhouden heeft de afgelopen jaren sterk aan populariteit gewonnen onder ondernemers en de automatische koppeling met ABN AMRO biedt ondernemers meer vrijheid en structuur. Exact Online is de enige online boekhoudoplossing met een automatische koppeling met zowel Rabobank én ABN AMRO.

'ABN AMRO is verheugd nu ook de koppeling met Exact Online aan onze gezamenlijke zakelijke klanten te kunnen aanbieden. Veel ondernemers zijn op zoek naar manieren om kosten te reduceren en efficiënter te werken. De koppeling met Exact Online biedt ons de mogelijkheid verder antwoord te geven op die groeiende behoefte van onze klanten en wij tillen hiermee onze dienstverlening naar een hoger niveau. Zowel Exact als ABN AMRO hebben ondernemersgemak hoog in het vaandel staan', aldus Bart van Bergen, Business Manager Marketing Commercial & Merchant Banking bij ABN AMRO Nederland.

Paul Ramakers, Managing Director Exact Regio Nederland, reageert: 'Het handmatig importeren van ABN AMRO bankafschriften behoort met deze nieuwe functionaliteit in Exact Online tot het verleden. Onze klanten kunnen hierdoor efficiënter boekhouden waardoor meer tijd overblijft voor ondernemen. We zijn er trots op dat naast de koppeling met de Rabobank nu ook een samenwerking met ABN AMRO tot stand is gekomen.'

==================

Exact. And it all comes together.

Wij begonnen in 1984 ondernemers te ondersteunen met informatie technologie. Wij zijn gegroeid van een studentenbedrijf tot een wereldwijde leverancier van oplossingen en onze ondernemende wortels herinneren ons er voortdurend aan dat wij er zijn om waarde toe te voegen voor onze klanten. Met ongeveer 2.200 medewerkers in 40 landen, ondersteunen wij meer dan 100.000 lokale en internationale ondernemingen in meer dan 125 landen en bieden wij onze zakelijke software oplossingen aan in meer dan 40 talen. Wij zijn sinds juni 1999 genoteerd aan de NYSE Euronext Amsterdam en in 2009 bedroeg onze omzet ¤ 232,5 miljoen.

Het ondersteunen van ondernemers is de kern van wat wij doen. Wij begrijpen hun manier van denken, hoe zij samenwerken binnen het bedrijfsleven en de structuur die zij nodig hebben om resultaten te bereiken. Met deze kennis bieden wij software oplossingen die iedere zakelijke activiteit ondersteunen en die real time inzicht geven in de gehele onderneming. Dit geeft onze klanten de vrijheid om met succes uitdagingen en kansen te grijpen, en daarmee waarde voor hun klanten en uiteindelijk henzelf te creëren.

Voor meer informatie over Exact ga naar www.exact.com.

Voor meer informatie



Ingezonden persbericht