Ingezonden persbericht


Luma International investeert in Europese groei

Leverancier van SaaS-marketingplatform benoemt Vincent Harmsen, Philippe Peyresaubes en Wilfried Onkelinx in belangrijke functies

Antwerpen, 4 oktober 2010 ­ Luma International, leverancier van een end-to-end SaaS-marketingplatform dat sales en marketing ondersteunt, investeert in Europese groei door drie nieuwe mensen op belangrijke posities te benoemen. Vincent Harmsen is benoemd tot senior vicepresident Sales en Philippe Peyresaubes tot vicepresident Zuid-Europa. Daarnaast treedt Wilfried Onkelinx aan als directeur Sales voor de Benelux. Alle drie gaan ze een integrale rol vervullen in de Europese groeistrategie van Luma International.

()
Vincent Harmsen is in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor de salesactiviteiten van Luma binnen EMEA en voor de groei van het bedrijf in deze regio. Harmsen heeft 24 jaar ervaring in businessontwikkeling, omzetgroei en winstgevendheid in de EMEA-markten. Hij werkte in verschillende sales/managementfuncties voor Siemens, als algemeen directeur voor Ross, als directeur voor Hyperion en als regionaal directeur voor BMC. Recentelijk was Harmsen vicepresident van Infor, een van de wereldwijd toonaangevende leveranciers van bedrijfssoftware. In 2009 heeft Harmsen Next Stage opgericht met als doel bedrijven te helpen bij het realiseren van een doorbraak in de bedrijfsprestaties. Harmsen heeft een Bachelor in Business Administration.

()
Met de komst van Philippe Peyresaubes breidt Luma uit in Frankrijk. Peyresaubes heeft meer dan achttien jaar ervaring in management en business development in de softwaresector. Recentelijk was hij vicepresident Zuid-Europa en country manager Frankrijk bij SuccessFactors, een SaaS-leverancier in performance management en business execution. Peyresaubes was verantwoordelijk voor het opzetten van dit bedrijf in Zuid-Europa. Daaraan voorafgaand werkte hij bij bedrijven als BroadVision, PeopleSoft, Ross Systems en Sage. Peyresaubes heeft een Master in Sales Management.

()
Wilfried Onkelinx wordt vanuit Antwerpen verantwoordelijk voor de verkoop van het Luma-platform in de Benelux. Onkelinx deed zeventien jaar ervaring op bij toonaangevende software- en SaaS-leveranciers als Salesforce.com, HP Mercury, SAS, PeopleSoft en Xerox. Recentelijk was hij regionaal salesmanager in de Benelux voor Salesforce.com. Onkelinx heeft een Bachelor in Business Administration.

"We zijn erg trots dat we deze drie zeer ervaren leidinggevenden kunnen binden aan Luma International", zegt Kristof Vereenooghe, CEO van Luma. "We beschikken nu over een team dat onze groei en ons succes op de Europese markt verder kan uitbreiden. Vincent, Philippe en Wilfried brengen alle drie unieke expertise met zich mee en ik heb er alle vertrouwen in dat we enorm gaan profiteren van hun inzet."

####

Over Luma
Luma International is in 2006 opgericht als Eclipse International door een team van professionals in digitale en gepersonaliseerde marketing. Het bedrijf vormt een succesvolle mix van kennis en expertise. Luma is een gebruikersvriendelijk end-to-end SaaS-marketingplatform dat marketing en sales ondersteunt. Middelgrote en grote bedrijven kunnen met dit platform gepersonaliseerd marketingmateriaal on demand maken. Hierdoor besparen ze kosten en stimuleren ze de verkoop. Met deze oplossing ondersteunen bedrijven hun sales- en marketingafdeling en vergroten ze de lokale marketingflexibiliteit, terwijl ze de merkwaarden behouden. Luma International heeft vestigingen in Rotterdam, Antwerpen, Parijs en Redwood Shores (Verenigde Staten). Voor meer informatie: http://www.lumacentral.com/site/nl.




Ingezonden persbericht