Ingezonden persbericht


Utrecht, 4 oktober 2010

Horeca vult winkelaanbod aan
ESPRESSOBAR OPENT DEUREN IN THE WALL UTRECHT

The Wall langs de A2 bij Leidsche Rijn is uitgebreid met een horecagelegenheid; espressobar Doppio Espresso is vanaf nu geopend. Doppio Espresso huurt een unit op de begane grond. Direct voor de unit is ruimte voor een groot buitenterras. Winkelen in The Wall wordt daarmee completer met vakkundige baristi die koffiedrinken tot een smaakvol evenement maken.

Terwijl de staart volledig bezet is met vestigingen van McDonald's, Karwei XL en LEEFtrends en het middengedeelte voor ruim 70% is gevuld met Saturn, BCC, Toys XL, Topshelf en Doppio Espresso, gaan de werkzaamheden aan de kop van The Wall gewoon door. Voor het eind van het jaar zal het gehele gebouw worden opgeleverd.

Doppio Espresso biedt naast een lange lijst van koffiesoorten ook diverse bijzondere theemelanges. Bovendien zijn zowel koffie- als theesoorten te koop voor mensen die ook thuis willen genieten van een bijzondere kop koffie of thee. Uiteraard is de keuken ook geschikt voor koude gerechten. Doppio Espresso richt zich niet alleen op de shoppende mensen, maar ook op automobilisten die de file op de A2 willen ontvluchten. Speciaal voor de zakelijke doelgroep is de bar voorzien van gratis en onbeperkt wifi en voldoende stroompunten voor laptops. Ook alle bewoners van Leidsche Rijn zijn doelgroep voor de espressobar. Doppio Espresso is dagelijks geopend van 09.00 tot 18.00 uur. Tijdens koopavonden op donderdag en vrijdag is de espressobar tot 21.00 uur open. 's Maandagsmorgens is de locatie gesloten. Op de maandelijkse koopzondagen is de espressobar geopend.

Doppio Espresso heeft al vestigingen in Rotterdam, Alkmaar en Groningen. Via een webwinkel zijn koffiesoorten, theemelanges en espressomachines te bestellen.