Ingezonden persbericht


Maandag 4 oktober 2010, Den Dolder

Persbericht:

Een sympathiek waargebeurd verhaal

Een sympathiek waargebeurd verhaal
Mark Fisher (Montreal, 1953) studeerde literatuur en filosofie en is zelf het levende voorbeeld van een 'instantmiljonair'. Zijn eerste boek - De lessen van een Instantmiljonair - berust op het waargebeurde verhaal van zijn ontmoeting met een oude man die de geheimen van zijn succes aan hem doorgaf. Het boek is al in tientallen landen uitgegeven en er zijn wereldwijd al meer dan 2 miljoen exemplaren verkocht.

Financiële lessen
Dit realistisch geschreven verhaal vertelt over een jongeman met een slecht betaalde kantoorbaan die slechts één wens koesterde: hij wilde graag rijk worden. Zijn ontmoeting met de geheimzinnige instantmiljonair werd een avontuur met onverwachte wendingen en schokkende verrassingen. Stap voor stap onthulde de instantmiljonair hem zijn geheimen en leerde hem anders te denken over rijk worden. Hij ontdekte de kracht van zijn gedachten, woorden en zelfvertrouwen. Financiële voorspoed en een rijk gevuld leven zijn voor iedereen weggelegd, mits men de principes erachter begrijpt en toepast. Materiële rijkdom kan alleen verworven worden door eerst geestelijke rijkdom te ontwikkelen. Wie arm blijft denken zal nooit rijk worden.

Anders Denken serie
De Anders denken serie is een reeks van boeken waarbij de lezer wordt uitgedaagd anders te denken over het onderwerp, beschreven in het desbetreffende boek. Denken en anders denken begint in het brein, het meest geniale instrument dat een mens gegeven is. Daar we de lezer er graag aan willen herinneren dat eenieder van ons zo'n geniaal instrument in zijn hoofd heeft dachten we er goed aan te doen deze boekenserie in deze vorm te brengen.

Onderwerpen
Er zijn vele onderwerpen waar men anders over zou kunnen denken. Deze serie gaat bestaan uit onderwerpen als gezondheid, financiën, communicatieve vaardigheden, persoonlijke ontwikkeling, e.d.

Het boek (IBSN 9789079872176) is vanaf 4 oktober 2010 te koop via de boekwinkels en de bekende onlineboekwinkels, heeft 128 pagina's, groot formaat (21,2 x 17,5 cm - uitgestanst) en kost ¤ 14,50.

//////////

Noot voor de redactie (