Nieuwe webshop voor meetbare marketingstrategieën en campagnes


UTRECHT, 20101004 -- Knowhow Marketing lanceert een nieuwe innovatieve webshop voor marketeers: www.marketingwebshop.nl. Hiermee speelt zij in op de toenemende vraag naar betaalbare en meetbare marketingstrategieën en campagnes.

Het marketingvak wordt steeds gevarieerder en de vraag om de effectiviteit van de strategieën en campagnes te onderbouwen steeds groter. Onderwerpen als online marketing en marketing intelligence werden tot voorkort nog nauwelijks behandeld in de marketingopleidingen, waardoor veel bedrijven te maken hebben met een gebrek aan gespecialiseerde marketeers. Maar om alle benodigde kennis en vaardigheden in huis te hebben is een afdeling met meerdere specialisten nodig: van marktonderzoeker en database marketeer tot communicatie adviseur en webdesigner. Voor de meeste organisaties is dit uiteraard niet mogelijk en dus worden projecten uitbesteed aan relatief dure advies- en marktonderzoekbureaus. Dat is jammer, want veel projecten blijken met een beetje hulp gemakkelijk zelf uit te voeren.

Oscar Vermey oprichter van Knowhow Marketing BV en initiatiefnemer van marketingwebshop.nl is een door het EMC gecertificeerd strategisch marketingadviseur met bijna 15 jaar ervaring op het gebied van marketing intelligence en strategie ontwikkeling. Voor marketingwebshop.nl ontwikkelde hij een reeks generieke marketingprocessen die toepasbaar zijn op vrijwel alle marketingvraagstukken. Deze processen zijn vertaalt naar producten die op marketingwebshop.nl te vinden zijn en vormen de bouwstenen voor een volledig marketingoplossing of ideale aanvulling voor ieder marketingproject waar extra kennis of capaciteit nodig is.

De vernieuwende opzet van marketingwebshop.nl maakt het mogelijk kwalitatief hoogwaardige en meetbare marketing toegankelijk te maken voor alle bedrijven in Nederland ongeacht budget of aanwezige marketingkennis. Marketingwebshop.nl ondersteunt marketeers bij het opzetten van een marketingproject met een gratis checklist of stappenplan. Uitgangspunt bij het maken van een stappenplan is dat een effectieve marketingstrategie of campagne altijd onderbouwd kan worden door betrouwbaar onderzoek en analyse. Op basis van de checklist of het stappenplan kan de marketeer een inschatting maken van welke onderdelen hij/zij zelf kan op pakken en welke op basis van kennis of capaciteit het best uitbesteed kunnen worden.

Van onderzoek tot campagne

Marktingwebshop.nl helpt marketeers en ondernemers bij het ontwikkelen en uitvoeren van marketingstrategieën en campagnes met meer dan 100 producten voor alle aspecten van het marketingvak; van gegevensverzameling en analyse tot en met een complete marketingcampagne. Het is niet nodig een volledig adviesproject af te nemen. U betaalt alleen voor wat u nodig heeft. Onze producten vormen de bouwstenen van uw marketingbeleid. En via de webshop stelt u eenvoudig uw eigen bouwpakket samen.

De producten zijn ontwikkeld door ervaren specialisten en bestaan uit een concreet eindproduct waar u direct mee aan de slag kunt. Door de generieke opbouw van de producten kunnen wij een hoge kwaliteit en snelle levertijd waarborgen. En - niet onbelangrijk - vaak tegen een fractie van de kosten die u bij een regulier adviesbureau kwijt bent. Voor de uitvoering van projecten werkt de marketingwebshop.nl samen met een netwerk van geselecteerde marketingbureaus en zelfstandigen, zodat wij u altijd de best passende prijs/prestatieverhouding kunnen bieden.

Voor het borgen van kennis en vaardigheden in de eigen organisatie biedt marketingwebshop.nl diverse cursussen en workshops waarin marketing intelligence centraal staat.





Ingezonden persbericht