Nieuw portaal moet toegankelijkheid voor MKB in subsidieland vergroten


WIERDEN, 20101004 -- Er bestaan duizenden regelingen om subsidie te krijgen voor investeringen, activiteiten en projecten. Deze regelingen kunnen op gemeentelijk, provinciaal, landelijk en Europees niveau beschikbaar zijn en bieden ondernemers de kans voorop te blijven lopen als het gaat om investeringen ten behoeve van onder andere bedrijfsvoering, innovatie, energiebesparing en duurzaamheid. Het financiële voordeel kan uiteenlopen van enkele honderden tot soms vele tienduizenden euro's (en meer). Met de subsidiechecks en -pakketten van Subsidie voor Bedrijven lopen ondernemers geen kans meer om subsidie euro's mis te lopen. Dit tegen een vast laag bedrag zonder verdere verplichtingen.

" Waarom veel ondernemers deze euro's dan laten liggen?"

"Uit ervaring weten we dat veel ondernemers niet al hun subsidiekansen benutten. Begrijpelijk, want wet- en regelgeving zijn niet altijd transparant en bovendien vraagt het veel kostbare tijd van de ondernemer of zijn adviseur. Met Subsidie voor Bedrijven bieden we een nieuw portaal aan, dat met maatwerk subsidieadvies komt voor elke ondernemer, tegen zeer lage kosten. In een persoonlijk rapport maken wij inzichtelijk waar de kansen liggen: snel, betaalbaar en zonder enige verplichting."

Met twee heldere subsidiechecks biedt Subsidie voor Bedrijven ondernemers de keuze uit een subsidiedoorlichting per telefoon of in een gesprek met een van onze adviseurs op locatie. In beide gevallen leidt het gesprek tot een rapportage over de specifieke subsidiemogelijkheden, fiscale maatregelen en mogelijk gunstige kredieten die voor de ondernemer en zijn bedrijf interessant kunnen zijn. De pakketten worden aangevuld met 1 uur gratis telefonische subsidieondersteuning en toegang tot online subsidienieuws. Eventuele subsidieaanvragen worden opgesteld tegen een gereduceerd tarief.
Uiteraard is de subsidiehulp onbeperkt uit te breiden met extra doorlichtingen of gesprekken met een van onze adviseurs.

Vele ondernemers hebben al van onze diensten gebruik gemaakt. Op onze site www.subsidievoorbedrijven.nl zijn de diverse succesverhalen van hen te lezen.





Ingezonden persbericht