Ingezonden persbericht


Schijnwerpers op stadsdeel Amsterdam-Noord

4 oktober 2010

15:30 - 19:00 uur

IDTV in Amsterdam

AAN- OF AFMELDEN

Klik hier om u aan/af te melden

Klik hier voor de deelnemerslijst

Klik hier voor het programma

Schijnwerpers op stadsdeel Amsterdam-Noord

Geachte dames en heren,

Graag nodigen wij u uit voor een bijeenkomst op maandag 4 oktober 2010. Het programma zal de schijnwerpers op stadsdeel Amsterdam-Noord richten. We zijn te gast bij een uniek bedrijf, IDTV, in een uniek gebouw.

Het gebouw Kraanspoor in stadsdeel Amsterdam-Noord mag in haar korte bestaan al gezien worden als een architectonisch landmark van internationale allure. Architect Julian Wolse vertelt u graag over het gebouw. De mediagroup IDTV is de hoofdhuurder van Kraanspoor. De keuze voor dit gebouw is de uitkomst van een zoektocht naar huisvesting voor medewerkers waar corporate values en fysieke omgeving samenkomen en elkaar versterken. IDTV omschrijft het zo: De confrontatie met dit gebouw deed me beseffen dat er een einde was gekomen aan de zoektocht naar een nieuwe locatie voor IDTV. Alles kwam op dat moment samen. Een fundament, geworteld in een sterke industriële traditie, de toevoeging van een transparant op de toekomst gericht werkvolume: oud en nieuw samengebracht in een totaal dat sterker is dan de som der delen. Het gebouw heeft ons beleid versterkt en gevisualiseerd. In Noord wordt zichtbaar ontwikkeld en gebouwd aan de toekomst van de metropoolregio Amsterdam, mede vanuit een sterk historisch bewustzijn van het industriële karakter van dit De stadsdeelvoorzitter van Amsterdam-Noord, Rob Post, noemt het een stadsdeel vol uitdagingen. Hij geeft zijn visie op het stadsdeel en doet graag uit de doeken wat hij zoal voor plannen heeft. Er komen prestigieuze gebouwen en onlangs hebben enkele grote bedrijven zich er gevestigd. Ontwikkelingen waar wij graag van op de hoogte gebracht worden.

Aanmelden
Meldt u snel aan voor dit bijzondere programma. U kunt zich aanmelden via de link in de linkerkolom. U treft daar tevens het programma aan. Tijdens de netwerkborrel aan het eind van het programma is er gelegenheid voor een rondleiding. Bijgevoegd treft u de routebeschrijving aan.

namens het bestuur van de kringen VNO-NCW Regio Amsterdam, Zuid-Kennemerland, Amstelland & Meerlanden en IDTV,

Renny Kootstra
Secretaris