Gemeente Alkmaar




Kaarsenmakersgracht afgesloten wegens wegwerkzaamheden

Vanaf maandag 4 oktober 2010 wordt de Kaarsenmakersgracht gedurende twee weken afgesloten voor al het doorgaand verkeer wegens wegwerkzaamheden. Deze werkzaamheden zijn onderdeel van de herinrichting van de Dijk. De Karperton-garage blijft bereikbaar via een omleidingsroute. Als alles volgens planning verloopt, zijn de werkzaamheden op vrijdag 15 oktober 2010 afgerond.

Werkzaamheden

De werkzaamheden betreffen het opbreken van de straat, het aanbrengen van regenwaterafvoeren en het aanbrengen van nieuw straatwerk.

Karperton-garage bereikbaar

De Kaarsenmakersgracht wordt volledig afgesloten en is daardoor niet toegankelijk voor autoverkeer, fietsers en voetgangers. Tijdens de werkzaamheden blijft de Karperton-garage bereikbaar via de Herenstraat. Hier wordt tijdelijk het eenrichtingsverkeer opgeheven en een parkeerverbod ingesteld. De omleidingsroute staat aangegeven op gele borden aan de Kanaalkade.

Contact

De gemeente Alkmaar doet er alles aan om de overlast van de werkzaamheden te beperken. Meer informatie over wegwerkzaamheden kunt u vinden op www.alkmaar.nl onder het kopje 'Werk in uitvoering'.



Gemeente Alkmaar