Gemeente Bronckhorst

Business to Business dag Bronckhorst (B2B)
op 4 oktober a.s.

Kunnen de gemeente en het bedrijfsleven samen succesvol ondernemen? Jazeker! Daarom organiseert de gemeente Bronckhorst op 4 oktober a.s. van 16.00 tot 20.30 uur de Business to Business dag Bronckhorst (B2B) 2010, in het gemeentehuis aan de Elderinkweg 2 in Hengelo (Gld). Het thema van de dag is: Samen succesvol ondernemen, ontwikkeling door verbinding.

Het gemeentebestuur van Bronckhorst hecht grote waarde aan goede contacten tussen de Bronckhorster ondernemers, van kleine zelfstandigen tot grote bedrijven, en de gemeente. Ook wil zij graag de contacten tussen de ondernemers onderling stimuleren. Waar kunnen zij elkaar versterken?

Programma
Wethouder van economische zaken Dorien Mulderije opent om 16.30 uur de dag. Vervolgens houdt dr. Kaj Morel, identiteitsmarketeer, een lezing over identiteitsmarketing. Van 18.00 tot 19.30 uur zijn er diverse workshops, gericht op ontwikkeling en samenwerking, die voldoende stof voor gesprek opleveren. De dag wordt afgesloten met een buffet.

Aanmelden en meer informatie
Het bedrijfsleven in de gemeente ontving onlangs een uitnodiging voor deze dag. Ondernemers die zich nog niet hebben aangemeld, kunnen dat nog tot en met 17 september a.s. doen via www.b2bdag.nl. Deelnamekosten voor de compleet verzorgde bijeenkomst zijn E 90,- p.p. ex. BTW. Meer informatie over de dag: Jolanda Luimes, Tip Achterhoek, tel. (06) 12 87 08 50.

Hengelo (Gld), 20 augustus 2010