Gemeente Baarn

Kom naar de bijeenkomst âVoorkom een overvalâ


Op maandag 4 oktober a.s. vindt in het gemeentehuis van Soest (Raadhuisplein 1 te Soest) vanaf 18.00 uur een informatiebijeenkomst âVoorkom een overvalâ plaats voor alle winkeliers en hun medewerkers. U krijgt er nuttige informatie over preventiemaatregelen, handelswijze tijdens een overval en het belang van nazorg. Deze gratis bijeenkomst wordt u aangeboden door het Hoofdbedrijfschap Detailhandel, de Kamer van Koophandel Midden-Nederland, het Openbaar Ministerie, de Politie en het Regionaal Platform Criminaliteitsbestrijding Utrecht.

Elke overval is er één te veel! Niet enkel vanwege de schade, maar vooral vanwege de enorme impact die het heeft op de mensen die het overkomt. Ondernemers en werknemers kunnen zelf veel doen om een overval te voorkomen. U wordt dan ook van harte uitgenodigd voor de gratis informatiebijeenkomst âVoorkom een overvalâ, met interactieve workshops en een informatiemarkt waar professionals aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden over veiligheid, overvalpreventie en het verwerken van de impact van een overval.

Kosteloos
U kunt zich kosteloos inschrijven voor de bijeenkomst via de website www.kvk.nl/mn-voorkomeenoverval Op deze website vindt u ook meer informatie over het programma van de avond en de verschillende workshops die u kunt volgen.

Niet in de gelegenheid?
Bent u op 4 oktober niet in de gelegenheid, dan kunt u ook komen naar één van de zes andere bijeenkomsten in de provincie, bijvoorbeeld op 21 september in Utrecht of op 27 september in Leusden. Kijk op de website www.kvk.nl/mn-voorkomeenoverval voor de verschillende data en locaties.