Gemeente Tilburg

Gemeente Tilburg naar Expo Real in München

De gemeente Tilburg is van 4 tot en met 6 oktober aanwezig bij vastgoedbeurs Expo Real in München. Namens de gemeente Tilburg zijn burgemeester Peter Noordanus, Erik de Ridder (Economie), Joost Möller (Ruimtelijke Ordening) en Berend de Vries (Grondzaken en Vastgoed) aanwezig in München.
De Expo Real is één van de belangrijkste en grootste internationale vastgoedbeurzen voor investeerders en projectontwikkelaars in Europa. Samen met de gemeente Rotterdam en een aantal Nederlandse aan het vastgoed gerelateerde partijen maakt Tilburg deel uit van het Holland Property Plaza.
"We leven in financieel onzekere tijden, maar het is van groot belang dat we blijven investeren," aldus wethouder De Ridder. "Wij zijn in München om de Tilburgse plannen, zoals de Spoorzone en Piushaven, te presenteren aan onze relaties in de vastgoedwereld. We moeten aan de toekomst van Tilburg denken en daarom mag deze stad niet op slot worden gezet."
Herstel van Tilburg
Naast de deelname aan het Holland Property Plaza organiseert de gemeente Tilburg een minisymposium met aansluitend een netwerkpicknick. Tijdens dit minisymposium wordt burgemeester Noordanus geïnterviewd over de consequenties van een industriële teloorgang (textiel) en het daaropvolgende herstel van een stad. De burgemeester zal hier het accent leggen op de kansen die Tilburg biedt aan investeerders en projectontwikkelaars.
Dit persbericht beschrijft activiteiten die horen bij de uitvoering van eerder vastgesteld beleid.