Ingezonden persbericht


PERSBERICHT:

Every Angle en Magnus sluiten Business Value Partnership

Naarden/Gouda, 4 oktober 2010 - Performance Management software leverancier Every Angle uit Gouda en SAP-specialist Magnus Technology Consultants uit Naarden sluiten per 1 oktober 2010 een Business Value Partnership.

Dit partnership houdt in dat Magnus gaat investeren in Every Angle kennis en wordt betrokken bij Every Angle implementaties. Daarnaast gaat Magnus met Every Angle samenwerken om nieuwe business te genereren en presales activiteiten te ontplooien. Tenslotte wordt Magnus betrokken bij het ondersteunen van gebruikers, bijvoorbeeld om nieuwe 'Angles' te bouwen.

Met activiteiten in 28 landen en een groei in het aantal Every Angle gebruikers van 65% ten opzichte van 2009 wordt de toegevoegde waarde van Every Angle als add-on in het SAP-landschap steeds duidelijker zichtbaar en is ook de behoefte aan lokale vertegenwoordiging door een betrouwbare partner van groot belang.

"Magnus is voor ons al jaren een bekende speler met kwalitatief hoogwaardige SAP consultants in dienst die we met een goed gevoel de Every Angle propositie laten vertegenwoordigen", zegt Jacques Adriaansen, algemeen directeur bij Every Angle. "Bovendien biedt Magnus ons de benodigde functionele en technische SAP expertise om ons portfolio in Nederland verder uit te kunnen breiden."

"Magnus is altijd op zoek naar innovatieve uitbreidingen van het SAP ecosysteem die van toegevoegde waarde kunnen zijn voor onze klanten" , aldus Hans Hoogsteen, director bij Magnus. "Met het partnership kunnen we onze klanten nu nog betere oplossingen voor hun operationele rapportagebehoefte bieden."

Over Every Angle
Every Angle is een Nederlands bedrijf dat het gelijknamige softwaresysteem ontwikkelt, gefocust op Perfomance Management. Met wereldwijd een groot aantal implementaties bij gerenommeerde multinationals, laat Every Angle zien dat het een bewezen en succesvol softwaresysteem is met een sterke positie in het SAP landschap. Met Every Angle beantwoorden SAP eindgebruikers in enkele seconden operationele businessvragen en maken ze analyses tot op het hoogste detailniveau. Organisaties kunnen daarmee vanuit KPI management dashboards verbeterpunten eenvoudig zichtbaar maken en omzetten naar detailanalyses en operationele acties in een 'closed loop'. Ongeacht de complexiteit van het SAP systeem of de achterliggende bedrijfsprocessen is deze 'closed loop' in enkele dagen geïmplementeerd. Meer informatie vindt u op: www.everyangle.com

Over Magnus
Magnus helpt bedrijven om IT-systemen en -investeringen beter te benutten door hoogwaardige advisering en systeemintegratie. Het uitgangspunt is dat IT bedrijfsprocessen moet versimpelen en de wendbaarheid van bedrijven moet vergroten. Als SAP Service Partner verzorgt Magnus onder andere implementaties, upgrades, migraties, training en coaching, onderhoud, functioneel en technisch beheer en hosting. Magnus heeft SAP expertise op het gebied van Product Lifecycle Management, Logistiek, Sales & Marketing, Financieel management, Business Intelligence, IS-Media en technology. Daarnaast heeft Magnus de diepgaande technische expertise op gebieden als composite application development, e-business, integratie, maatwerk en SharePoint Solutions. Kernwoorden voor Magnus in de dienstverlening aan zijn klanten vormen: shoulder to shoulder, pragmatisch, gedreven en resultaatgericht. Meer informatie is beschikbaar via www.magnus.nl