Rechtbank Zwolle-Lelystad


Strafzaak tegen verdachte en medeverdachten uit Urk

Zwolle-Lelystad, 21 september 2010 - De strafzaak tegen de 15-jarige verdachte uit Urk wordt op 5 oktober 2010 inhoudelijk behandeld. De jongen wordt verdacht van moord of doodslag op Dirk Post uit Urk. De strafzaken tegen de twee medeverdachten worden op 6 oktober 2010 behandeld.

Gesloten deuren
In de tussentijdse beslissing van 2 maart 2010 heeft de rechtbank besloten om de zaak achter gesloten deuren te behandelen. Aan media wordt geen bijzondere toegang verleend. De motivering van de rechtbank is terug te lezen in het dossier.

Aanmelding media
Er is een zaal beschikbaar waar leden van de pers beschikken over de faciliteiten van de rechtbank. Als er inhoudelijke mededelingen zijn over de zaak zullen deze ook in de zaal worden meegedeeld.

Journalisten en cameramensen kunnen zich tot en met woensdag 29 september (uiterlijk 12.00 uur) aanmelden voor een plaats in de perskamer.
Aanmelding graag per e-mail (klik voor aanmelden) onder vermelding van:

- medium

- naam

- functie

- telefoonnummer

- mobiel telefoonnummer

- e-mail

Meer informatie
Bekijk het dossier voor meer informatie over de Urker moord. Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie van de rechtbank Zwolle-Lelystad .

Telefoonnummer: (038) 888 4308
E-mail: communicatie.zwolle-lelystad@rechtspraak.nl

Bron: Rechtbank Zwolle-Lelystad Datum actualiteit: 21 september 2010