Gemeente 's-Hertogenbosch

30-09-2010
Informatiebijeenkomst verkoop vrije kavels in De Hoven

In de wijk De Groote Wielen kunt u uw eigen huis bouwen. In de buurt De Hoven gaan veertien vrije kavels in de verkoop. Op dinsdag 5 oktober aanstaande organiseert de gemeente een informatiebijeenkomst over de verkoop van de kavels. De bijeenkomst vindt plaats van 17.00 uur tot 21.00 uur in het informatiecentrum De Groote Wielen, Lunerkampweg 5, Rosmalen. Na de informatiebijeenkomst wordt de inschrijving voor de vrije kavels geopend. Aan de hand van loting worden de bouwkavels toegewezen.

Regels en voorwaarden
U heeft in De Hoven volop ruimte om een huis te bouwen dat aan uw eigen wensen en eisen voldoet. Uiteraard stelt de gemeente wel bepaalde regels en voorwaarden. Meer informatie vindt u in de brochure 'Verkoop vrij kavels De Hoven, eerste fase'. Hierin staan onder meer de stedenbouwkundige en architectonische randvoorwaarden. Ook vindt u informatie over de civieltechnische aspecten, het uitgifteproces en welke procedure u moet volgen om uw woning te kunnen bouwen. De brochure is vanaf 5 oktober 2010 verkrijgbaar op het Stadskantoor (bij de algemene informatiebalie) en bij het Informatiecentrum De Groote Wielen. Vanaf deze datum vindt u hem ook op deze website via de rubriek Bouwen en Wonen.

De Hoven
De Hoven ligt aan de zuidwest kant van de centrale waterplas in De Groote Wielen. De buurt heeft een geheel eigen karakter, gebaseerd op de traditionele stedenbouw en architectuur van de jaren '30 van de vorige eeuw. De Hoven bestaat uit vier woongebieden die rond een groen hof liggen.

Heeft u vragen?
Neem contact op met de heer W. van Son op tel. (073) 615 56 58 of via de e-mail:
wmh.vanson@s-hertogenbosch.nl.