Gemeente Terneuzen

Uitnodiging voor de inwoners van Philippine

Voor de informatiebijeenkomst op dinsdag 5 oktober a.s. om 19.30 uur in de Kaaie in Philippine
Beste inwoners van Philippine,

Begin dit jaar is gemeenschapscentrum `de Kaaie' veranderd van eigenaar. De gemeente heeft het aangekocht. U heeft daar tot nu toe niet veel van gemerkt. Alles is nog zo'n beetje bij het oude gebleven.

Intussen is er wel het nodige overleg gevoerd met diverse mensen uit Philippine. We spraken over de toekomst van deze voorziening, welke voor het verenigingsleven van uw dorp erg belangrijk is. Ook keken we naar hoe het gebouw aangepast kan worden, waardoor het zo optimaal mogelijk gebruikt kan worden. Verder zochten we naar mensen die het initiatief en de verantwoordelijkheid willen nemen voor het beheer en de exploitatie van het gemeenschapscentrum.

Het lijkt ons nu een goed moment om u, als geĂŻnteresseerde inwoner van Philippine, te informeren over onze toekomstplannen voor `de Kaaie'. Daarom nodigen we u graag uit voor een informatiebijeenkomst die morgen, dinsdag 5 oktober, plaatsvindt in de Kaaie in Philippine. De informatiebijeenkomst start om 19.30 uur.

De informatie is vooral interessant voor de verenigingen die voor de organisatie van hun activiteiten gebruik maken van een van de welzijnsaccommodaties in het dorp (zoals de Kaaie, de Schotse Hoek of de Meerpaal) of in de toekomst van plan zijn dat te doen.

Met name deze verenigingen zijn van harte uitgenodigd om de bijeenkomst bij te wonen.

Graag tot ziens op 5 oktober!