Interbrew


Meesterbrouwer Gerard van den Broek verrast Venray


- Eerste fust Hertog Jan Bockbier voor Vriendenkring-café van het Jaar

4 oktober 2010 - Café de Klokkenluider in Venray is verrast met het eerste fust Hertog Jan Bockbier van 2010. De primeur is hoogstpersoonlijk door meesterbrouwer Gerard van den Broek bezorgd bij het Vriendenkring Hertog Jan-Café van het Jaar.

Adrie en Gerrie van Benschop: Dit hadden we niet verwacht! Het is een geweldige eer als de bekendste bierbrouwer van Nederland je café bezoekt. We zijn er enorm trots op dat wij het allereerste fust Hertog Jan Bockbier van dit jaar hebben gekregen.

Topprestatie

Ik ben erg trots op De Klokkenluider, zegt Hertog Jan meesterbrouwer Gerard van den Broek. Iedere dag leveren ze een topprestatie om de bieren van Hertog Jan met beleving en passie aan hun gasten te presenteren. Café de Klokkenluider heeft een schitterende ambiance om van ons Bockbier te genieten. Maar uiteraard kunnen liefhebbers ook bij andere Hertog Jan cafés heerlijk genieten van een perfect getapt glas Hertog Jan Bockbier.

Bockbier evenementen

Meesterbrouwer Gerard van den Broek: Bockbier is traditioneel het speciaalbier van Nederland en ik vind het belangrijk dat we deze traditie in ere houden. De Hertog Jan brouwmeester prijst daarom de volgende Bockbier evenementen aan:

* 10 oktober: Nationale Bockbierdag Zutphen met de Nostalgische optocht

* 23 oktober: Blindproeverij "Lekkerste bock van Nederland" te `s Hertogenbosch

* 29/30/31 oktober: Bockbierfestival Beurs van Berlage te Amsterdam

Hertog Jan Bockbier, dat traditioneel met het begin van de herfst op de markt komt, is vanaf 4 oktober 2010 weer verkrijgbaar in horeca, supermarkt en slijterij.

Over Hertog Jan Bockbier

Hertog Jan Bockbier is een uitgesproken koppig bier met een volle, romige smaak waarin een vleugje karamel valt te ontdekken. Een bitterzoet herfstbier dat door velen zeer gewaardeerd wordt. Zie voor meer informatie: http://www.hertogjan.nl/