Persberichten

Nieuwe functies voor Arwen Obermeyer en Bart Strijker bij VNU Exhibitions


Europe

Publicatiedatum: 05-10-2010

VNU Exhibitions Europe heeft Arwen Obermeyer (33) per 11 oktober benoemd tot Manager Marketing Communicatie. Obermeyer was eerder Clustermanager Industrie, Logistiek en Energie. In deze functie wordt zij opgevolgd door Bart Strijker (30), sinds 2009 projectmanager van de Vakantiebeurs. De komende editie van Vakantiebeurs in 2011 vindt nog plaats onder zijn leiding.

Obermeyer gaat in haar nieuwe functie leiding geven aan 30 communicatieprofessionals. Zij heeft als opdracht meegekregen een structuur te ontwikkelen van waaruit zoveel mogelijk op doelgroepniveau wordt gecommuniceerd. VNU Exhibitions Europe kiest in haar communicatiebeleid voor een mix van traditionele media, e-mailmarketing en social media.

Arwen Obermeyer: "Met onze evenementen en online activiteiten staan we voor de grote uitdaging om de juiste leads bij de juiste klanten aan te leveren. Het is de kunst de abstractie van de database te vertalen naar een heldere contentstrategie. De uitdaging zit 'm in de snelheid waarin de kanalen, de mediamix en de informatieconsumptie zich ontwikkelen. Het is een cliché, maar het gaat om de juiste boodschap, op het juiste moment, bij de juiste ontvanger."


Bart Strijker wordt verantwoordelijk voor het portfolio Industrie, Logistiek en Energie met negen toonaangevende evenementen. Hij ziet veel parallellen tussen consumenten- en business-to-business beurzen. "Bij vakbeurzen staat de term leadgeneratie centraal. Je biedt exposanten investeringspotentieel. Je brengt exposanten en bezoekers bij elkaar in de verwachting dat daaruit rendementvolle contacten voortkomen. Niet de beurs is het doel, maar de ontmoeting. Onze databases spelen daarin een essentiële rol. We zijn in staat 24 uur per dag leads aan onze klanten uit te leveren. 'Online' wordt met de leadgenerator Expomatch de komende jaren steeds belangrijker. De Nederlands industrie - en dat wordt nog wel eens vergeten - is de motor van onze economie. Nergens anders zie je zo duidelijk hoe de economie zich ontwikkelt als op één van onze industriebeurzen. Dat maakt dit portfolio zo bijzonder. "


VNU Exhibitions Europe organiseert in binnen- en buitenland beurzen en evenementen. Met een pakket van 62 titels is de organisator toonaangevend in de consumentensector en marktleider met haar business-to-business evenementen in de Benelux. Daarnaast exploiteert VNU Exhibitions online platforms en organiseert zij Strategie Summits, invitation-only evenementen op CEO-niveau.


Meer informatie op www.vnuexhibitions.com

-.-.-.-.-.-.-.-

Noot voor de redactie (

VNU Exhibitions