Primera wint de ING Retailjaarprijs voor Tijdschriften & Tabak

05/10/2010 11:24

Coöperatie Primera b.a.

Winkelketen Primera is door het Nederlandse publiek gekozen tot 'Beste winkelketen 2010' in de categorie Tijdschriften & Tabak. Dit is de tweede keer dat Primera deze titel heeft gewonnen.

Volgens het Nederlandse publiek is Primera de onbetwiste nummer één met de meeste beoordelingen en de hoogste cijfers. Een goed assortiment en goed personeel zijn belangrijk in deze categorie en prijs is hier duidelijk ondergeschikt aan. "Qua service en klantvriendelijkheid stijgt Primera ver boven de concurrentie uit", aldus het juryrapport. Ook op assortiment haalt de winkelketen de hoogste cijfers.

In 2009 is Primera ook door het Nederlandse publiek uitgeroepen tot 'Beste winkelketen' maar dan in de categorie Tabak & Gemak. De categorie Tabak & Gemak is vorig jaar nieuw toegevoegd en dit jaar samengevoegd met tijdschriften. Hierdoor is de nieuwe categorie Tijdschriften & Tabak ontstaan. Genomineerd waren Ako, Bruna, The Readshop en Primera.

"We onze klanten erg dankbaar voor hun stem", aldus Gert van Doorn, formulemanager bij Primera. "Een prijs waarop we samen met onze ondernemers trots mogen zijn en een aanmoediging om door te gaan op het ingeslagen pad".





http://www.primera.nl