Gemeente Noordwijkerhout


Duurzaamheidprijs voor ondernemers 2010

Duurzaam ondernemers Frank en Jeroen Brouwer ontvangen de duurzaamheidprijs 2009 uit handen van wethouder Weijers

Duurzaamheid op de agenda

Bedrijven die, duurzaam ondernemen op het gebied van de drie P's (people, planet, profit) hoog op de agenda hebben staan, kunnen zich opgeven voor de duurzaamheidprijs 2010. Ze maken dan kans op een geldbedrag van EUR 1.500 en natuurlijk positieve aandacht voor hun onderneming.

Hoe kunt u meedoen

Als u deze vragenlijst instuurt, zal een deskundige jury de inzending beoordelen en een selectie maken. Aan de hand daarvan wordt bepaald welk bedrijf de duurzaamheidprijs 2010 verdient. De selectie wordt in november gemaakt. Op 28 januari 2011 zal de prijsuitreiking van de duurzaamheidprijs 2010 plaatsvinden.

Winnaar duurzaamheidprijs 2009 aan het woord

Frank Brouwer is samen met zijn broer en Jeroen eigenaar van Brouwer Installatiebedrijf in Hillegom. Nadat beiden in respectievelijk Noordwijk en Hillegom hun eerste schreden in het vak zetten, besloten zij in 1995 voor zichzelf te beginnen. Veertien jaar later worden hun inspanningen beloond met de duurzaamheidprijs 2009.

Frank Brouwer geeft aan nu nog bewuster te kijken naar de mogelijkheden van duurzame energie. "Daarbij", vult hij aan "heeft alle aandacht ons een tiental nieuwe opdrachten opgeleverd". De geldprijs van EUR 1.500 zullen de winnaars van de duurzaamheidprijs 2009 besteden aan een nieuw sedumdak.

* interview met de winaars van de duurzaamheidprijs 2009

© 2009 gemeente Noordwijkerhout | sitemap | proclaimer | toegankelijkheid