Gemeente Soest

Wethouder collecteert voor dieren in nood

05 oktober 2010

Op maandag 4 oktober was het weer Dierendag. Rosan Coppes, wethouder Dierenwelzijn in Soest, zette zich op die dag in voor dieren in nood, door te collecteren voor Dierenbescherming Eemland. Zij zorgen voor de opvang van de dieren in nood in de gemeente Soest.

Rosan Coppes nam een straat in de buurt van het gemeentehuis in Soest voor haar rekening. Het opgehaalde geld komt geheel ten goede aan de opvang van zwerfdieren in het werkgebied Eemland van de Dierenbescherming.

In het bijzonder gaat het dan om de Dierenambulance, het Dierentehuis 't Hart en de Vogelopvang. Het dierentehuis en de Vogelopvang zijn beiden gevestigd in Soest.

Rosan Coppes hoopt op veel aandacht voor het werk van Dierenbescherming Eemland en op een goede opbrengst natuurlijk. Ook roept zij de inwoners van de gemeente Soest op om de lokale afdeling van de Dierenbescherming structureel te steunen, door donateur te worden. Dit komt direct ten goede aan de opvang in Soest. Wethouder Rosan Coppes aan het collecteren in Soest.