Politie Limburg-Noord

Man overlijdt na steekpartij in Weert


Datum: 5-10-2010
Tijd bericht: 02:53
Plaats: Weert
Naar aanleiding van een melding rond 22.00 uur gingen agenten ter plaatse op de Narcisstraat en troffen daar een zwaargewonde man aan. Ondanks reanimatie is het 19-jarige slachtoffer uit Weert overleden aan zijn verwondingen, als gevolg van een mogelijke steekpartij.

Kort daarna komt er rond 22.10 uur een tweede melding binnen bij de meldkamer dat even verderop in de Anemoonstraat een persoon gewond is. Agenten die naar dit adres rijden treffen in een woning een 19-jarige man aan, eveneens met een steekwond. Hij wordt overgebracht naar het ziekenhuis en even later aangehouden op verdenking van moord c.q. doodslag. De politie gaat vooralsnog uit van een misdrijf. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau waar hij in verzekering is gesteld en wordt nog verhoord.

Op de plaats delict wordt sporenonderzoek verricht en er zal ook een buurtonderzoek opgestart worden. Of de personen bekenden van elkaar waren en wat het motief is, is onderdeel van het politieonderzoek. Meer informatie is op dit moment niet bekend. Wanneer de politie meer informatie naar buiten kan brengen volgt een aanvullend persbericht.

De politie roept mensen die iets gezien of gehoord hebben rond de genoemde tijdstippen op om zich te melden via 0900-8844 of via het politiebureau.