Gemeente Veenendaal


Verkoop vrije kavels in Veenendaal-oost

Buurtstede, het centrale deelgebied van Veenendaal-oost, biedt in buurtschappen âDe Ervenâ en âDe Stratenâ vrije kavels met uitzicht op De Groene Grens. Op deze kavels heeft u de kans om uw droomhuis te realiseren. U bent zelf verantwoordelijk voor het ontwerp en de bouw van de woning. De kavels liggen aan de Dragonderweg, maar worden ontsloten via de wijk. De kavels zijn uniek, omdat ze grenzen aan het nieuw te ontwikkelen gebied De Groene Grens.

Â

Tweede fase verkoop

Negen kavels zijn op 4 oktober 2010 in de verkoop gebracht door de gemeente Veenendaal. In juni 2010 is een eerste serie van 11 kavels in de verkoop gebracht door Latei projectontwikkeling.

Â

Inschrijven?

Van 4 tot en met 18 oktober 2010 kunt u zich inschrijven. Op 2 november vindt een openbare

verloting plaats in het i-centrum Veenendaal-oost, aan de Van Essenlaan
1 in Veenendaal. Kijk voor het inschrijfformulier en meer informatie op www.vrijekavelsveenendaal.nl.

Â

Stimulering bouwplanbegeleiding

Een eigen woning bouwen doet u niet iedere dag en er komt heel wat bij kijken. Om u hierbij te helpen kunt u een bureau inschakelen, dat u bij staat tijdens het proces van het ontwerp en de bouw van uw woning. De gemeente Veenendaal wil dit stimuleren door het beschikbaar stellen van een bijdrage in de kosten die u hiervoor moet maken. Lees verder op www.vrijekavelsveenendaal.nl.