Ingezonden persbericht


Dit is een gezamenlijke openbare mededeling van Printing Holding B.V. (de "Bieder") en Roto Smeets Group N.V. ("RSG") ingevolge artikel 7 lid 1(a) en lid 4 van het Besluit openbare biedingen Wft (het "Bob"). Deze mededeling en de daaraan gerelateerde documentatie houden geen openbaar bod in op de geplaatste en uitstaande gewone aandelen in het kapitaal van RSG (de "RSG Aandelen") of enig ander juridisch aanbod, verbintenis of overeenkomst, en deze creëren geen enige andere juridisch geldige of bindende verplichting voor de Bieder of voor RSG met betrekking tot de RSG Aandelen. De distributie van deze mededeling kan in bepaalde jurisdicties wettelijk zijn beperkt. Personen in wiens bezit deze mededeling komt, dienen zichzelf te laten informeren naar en rekening te houden met dergelijke beperkingen. Meer in het bijzonder is deze mededeling niet voor gehele of gedeeltelijke, directe of indirecte vrijgave, publicatie of distributie, in of naar de Verenigde Staten van Amerika, Canada, Australië of Japan.

Amsterdam, 5 oktober 2010

Voorspoedig verloop van de voorbereidingen voor het openbaar bod op alle gewone aandelen van Roto Smeets Group

Voorspoedig verloop

Verwezen wordt naar de gezamenlijke openbare mededeling van 8 september 2010 van de Bieder en RSG, in verband met de intentie van de Bieder om een openbaar bod (het "Bod") uit te brengen op RSG Aandelen, op grond waarvan alle houders van RSG Aandelen de mogelijkheid wordt geboden te kiezen tussen (i) een vergoeding in contanten van EUR 14 voor ieder aangeboden RSG aandeel (de "Vergoeding in Contanten") of (ii) naar keuze van de desbetreffende (aanbiedende) RSG Aandeelhouder, één (1) certificaat van aandeel in het kapitaal van de Bieder, uitgegeven door een stichting (stichting administratiekantoor) voor ieder aangeboden RSG Aandeel (de "Vergoeding in Aandelen").
De Bieder en RSG bevestigen dat de voorbereidingen voor het Bod voorspoedig verlopen. De SER Fusiecommissie, de ondernemingsraad van RSG en de betrokken vakbonden zijn en worden voorzien van informatie omtrent het Bod in overeenstemming met de van toepassing zijnde wet- en regelgeving.
De Bieder verwacht voor het einde van oktober 2010 bij de stichting Autoriteit Financiële Markten een aanvraag tot goedkeuring van het biedingsbericht in te dienen. 'Certain funds'
Onder verwijzing naar artikel 7 lid 4 van het Bob, verklaart de Bieder dat ze de Vergoeding in Contanten onder het Bod zal financieren door middel van een lening die beschikbaar is gesteld door Riva Investments B.V. ("Riva"), de oprichter van de Bieder. De Bieder bevestigt tevens dat alle voorbereidingen zijn getroffen om aan haar verplichtingen te voldoen jegens de RSG Aandeelhouders die ervoor kiezen hun RSG Aandelen aan te bieden in ruil voor de Vergoeding in Aandelen.