Het SuccesManagementSpel Winnaar Organizers Choice Award

05/10/2010 09:00

NBPO

Orvention 10 verkiest coachtoolkit voor managers en professionals tot beste product.

Professional organizers kozen op vrijdag 1 oktober het SuccesManagementSpel als het beste product van 2010. Een complete coachtoolkit om de effectiviteit, communicatie, het timemanagement en de samenwerking, individueel en in teams te versterken.

Op 1 oktober vond de Orvention 2010 plaats. Dé conventie voor professional organizers in de Benelux. Key-note sprekers en organisatie goeroes uit Amerika, Barbara Hemphill en Judith Kolberg, gaven inspirerende lezingen. Daarnaast gaf de beursvloer een overzicht van nieuwe organizingproducten. Deze producten strijden tijdens de Orvention om de Organizers' Choice Award. De deelnemende professional organizers kiezen daarmee het handigste, meest vernieuwende product in de organizingbranche.

Passie voor professionalisering

De bedenkers en uitgevers van Het SuccesManagementSpel, Dr. Miranda Langedijk

(HRM consultant en (team)coach) en Wendy de Peuter (professional organizer) namen de prijs met plezier in ontvangst. "Wij hebben het spel ontwikkeld vanuit onze passie voor professionalisering. We zagen een behoefte, in enkele grote veranderingstrajecten die we begeleidden, aan een toolkit om managers en professionals die coachen, breed te ondersteunen. Zodanig dat de gecoachten snel bij de kern van hun probleem komen én daar vervolgens daadwerkelijk mee aan de slag gaan. Of dat probleem nu ligt in de communicatie, de balans privé-werk, persoonlijk leiderschap, netwerken of de organisatie van de werkplek. Een tool dus om effectief te helpen succesvoller (samen) te werken."

Together we are better

In de afgelopen maanden hebben Langedijk en de Peuter vele SuccesManagement Team trainingen gegeven en de deelnemers zijn altijd zeer enthousiast over de wijze waarop ze elkaar met de 12 uitgewerkte thema's en het ontwikkelbord kunnen coachen. Ook in individuele ontwikkelingsgesprekken wordt deze toolkit door steeds meer managers en professionals ingezet. Langedijk: "Met de Organizers' Choice Award geeft nu ook een beroepsgroep van professionals haar waardering aan voor deze coachings- en communicatietoolkit. Dat geeft veel voldoening want, zoals Barbara Hemphill vandaag op de Orvention herhaalde: Together we are better!"

Succes: weten wat je wilt bereiken en dat realiseren

Met Het SuccesManagementSpel krijg je kwaliteiten en ontwikkelpunten heel concreet op tafel. Maar daar blijft het niet bij. Het Spel bevat een compleet overzicht van wat je kunt doen als je succesvol wilt functioneren op een twaalftal thema's. De toolkit is zeer gestructureerd en bevat 168 Thema, Team, To Do en Coachkaarten, 36 krachtige en inspirerende fotokaarten, een groot spelbord en een 12-zijdige dobbelsteen. De uitgebreide handleiding beschrijft diverse spelvarianten, zowel voor het alleen spelen als voor het spelen met twee of meer mensen. Langedijk en de Peuter bieden naast coaching en trainingen in-company ook open trainingen aan en eendaagse Train de Trainers om Het SuccesManagementSpel professioneel in te zetten.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

http://www.succesmanagementspel.nl