Ingezonden persbericht


Persbericht
5 oktober 2010

DIGITALE OF GEDRUKTE INFORMATIE? DE SOCIALE GIDS DOET GOOGLE VERBLEKEN!

Onlangs is de 31ste druk verschenen van de Sociale Gids voor Den Haag. Al sinds 1957 wordt in deze gids elke twee jaar de sociale kaart van Den Haag minutieus in kaart gebracht. Ook in het digitale tijdperk is de Sociale Gids een ijzersterk en handzaam naslagwerk voor intermediairs, informatiepunten en organisaties. Er staan meer dan 750 organisaties en instanties in die relevant zijn voor het welzijn van de bewoners van Den Haag. Hij is te koop bij het Centraal Informatiepunt Ouderen voor ¤ 17,50.

De Sociale Gids staat boordevol adressen van en gegevens over maatschappelijke dienstverlening, zorg, wonen, welzijn, sociaal-cultureel werk en informatie- en advieswerk. Met deze gids kunnen professionals zich dan ook uitstekend oriënteren op sociaal Den Haag. Via de onderwerpsgerelateerde inhoudsopgave krijgen ze snel een indruk wat er allemaal in staat. En al die instellingen en organisaties individueel zijn ook razendsnel te vinden met de omvangrijke alfabetische index. Google verbleekt erbij!

De Sociale Gids is verkrijgbaar bij de uitgever en samensteller, het Centraal Informatiepunt Ouderen (CIPO). Hij is voor ¤ 17,50 direct te koop bij CIPO in Het Nutshuis, Riviervismarkt 5 (tegenover de Grote Kerk). De bezoekersruimte is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00-16.00 uur. De gids is ook per post te bestellen via tel. (070) 364 38 21, e-mail cipo@cipo.org of met het bestelformulier op www.cipo.org.

Noot voor de redactie/

Ingezonden persbericht