Syntens workshops voor de Industrie


EINDHOVEN, 20101005 -- Syntens zet aan tot eerder, beter en sneller innoveren. Daarom organiseert Syntens regelmatig workshops en bijeenkomsten over actuele onderwerpen, speciaal voor innovatieve MKB-ondernemers. Binnenkort staan voor de sector industrie de volgende workshops op het programma (de titels zijn klikbaar voor meer informatie):

Dutch Design Week, 23 t/m 31 oktober te Eindhoven (www.syntens.nl/ddw)

Workshopcyclus voor ondernemers met groei ambities, 2 november te Breda
(www.syntens.nl/Workshops/Workshop/2350246.aspx)
Waarom groeit het ene bedrijf beter en sneller dan het andere? Welke vaardigheden en inzichten zijn nodig voor meer succes bij de ontwikkeling van uw bedrijf? Voor ondernemers op zoek naar deze antwoorden organiseert Syntens de Leren van Elkaar Kring Groeibedrijven.

Haal meer uit octrooien, 4 november te Amsterdam, 11 november te Eindhoven
(www.syntens.nl/Workshops/Workshop/2342645.aspx)
Bent u bezig met een nieuw product? Laat een ander er niet mee vandoor gaan! Bescherm uw nieuwe product of productieproces. Een goede bescherming van een goede vinding verdient zichzelf dubbel en dwars terug. Leer er alles over in deze workshop.

Mobilis 2010 Strasbourg (F) Urban Mobility Beurs, 16 november te Strasbourg (F)
(www.syntens.nl/Workshops/Workshop/2363347.aspx)
Op deze twee daagse beurs met diverse conferenties, tentoonstellingen en business meetings laten fabrikanten en ontwikkelaars zien welke kant het op gaat met de mobiliteitsconcepten van de toekomst. Door het organiseren van lezingen, workshops en ontmoetingen is het mogelijk om internationale contacten op te doen voor uw bedrijf.

Technologiekring Noord: haal meer uit je productie, 23 november te Leek
(www.syntens.nl/Workshops/Workshop/2339189.aspx)
Syntens organiseert een serie bijeenkomsten met als overkoepelend thema 'Haal meer uit je bedrijf'. Het doel van elke bijeenkomst is deelnemers handvatten te geven voor productiviteitsverhoging, maar telkens vanuit een andere invalshoek. Deze. In deze bijeenkomst komen de volgende aspecten aan bod : - lean production - lean engineering - mechanisering&automatisering - business gedreven inkoop.

Design Pressure Cooker Groen, 23 november te Bergeijk
(www.syntens.nl/Workshops/Workshop/2360768.aspx)
Binnen het project MKB Design.Brabant wil Syntens opnieuw met de Design Pressure Cooker®-aanpak laten zien dat MKBers met hulp van ontwerpers snel en tegen geringe kosten tot veelbelovende resultaten kunnen komen.

Materialenkring Zuid-Holland: onbemand produceren, 25 november te Lexmond
(www.syntens.nl/Workshops/Workshop/2337212.aspx)
Onbemand produceren (24/7) is een kans om tegen beperkte kosten een hogere flexibiliteit in de output te krijgen. Maar wat komt hier allemaal bij kijken, en hoe implementeert u dat bij u in het bedrijf?

Informatie uit octrooien, 25 november te Nieuwegein
(www.syntens.nl/Workshops/Workshop/2351610.aspx)
NL Octrooicentrum organiseert in samenwerking met Syntens deze workshop waarin u leert de informatie uit de octrooidatabanken te gebruiken voor uw onderneming.

Entrepreneurial Growth: Sales workshop (1/2), 1 december te Utrecht
(www.syntens.nl/Workshops/Workshop/2364461.aspx)
In samenwerking met Enno van Kersen van Sandler Trainingen. Hoe werkt het klassieke sales proces nou precies?

De do's en dont's rondom octrooien en IE, 1 december te Meppel
(www.syntens.nl/Workshops/Workshop/2350232.aspx)
Deze workshop is er speciaal voor innovatieve MKB-ers die uitgebreid kennis willen nemen van productbescherming. Tijdens de leerzame middag doet u praktische basiskennis op over de verschillende beschermingsmogelijkheden van industrieel eigendom.

Wie baas is bakt koek! 2 december in Bosch en Duin
(www.syntens.nl/Workshops/Workshop/2364049.aspx)
In een grensverleggende workshop leert u om uw eigen mensen zo te sturen dat er daadwerkelijk gebeurt wat u wilt dat er gebeurt. Niet alleen dàt het gebeurt, maar het liefste ook nog hoe u wilt dat het gebeurt (hoe snel, hoe efficiënt, foutloos enz.).

Zelf zoeken in octrooidatabanken, 8 december te Meppel
(www.syntens.nl/Workshops/Workshop/2350235.aspx)
Stap voor stap leert u gericht te zoeken in meer dan 60 miljoen octrooipublicaties. U kunt ze inzien en gebruiken tijdens uw productontwikkeling.

Het complete workshopaanbod van Syntens is te vinden op: www.syntens.nl/workshops





Ingezonden persbericht