Nieuwe verbindingen, nieuwe business


Syntens organiseert Breakfast Briefings tijdens de Horti Fair

EINDHOVEN, 20101005 -- In navolging van het succes van voorgaande jaren organiseert innovatienetwerk voor ondernemers Syntens, alweer voor de zesde maal de Horti Fair Breakfast Briefings. De Breakfast Briefings spelen in op actuele thema's binnen de tuinbouw en sluiten naadloos aan op het centrale thema van de Horti Fair `Duurzaam Verdienen'.

De Horti Fair is de internationale vakbeurs voor de agrisector en tuinbouw. Van 12 tot en met 15 oktober 2010 staat iedere dag het ontbijt klaar voor deelnemers aan de Breakfast Briefings in de RAI te Amsterdam. In samenwerking met een kennispartner wordt tijdens de workshops steeds een volledig beeld gegeven van de toekomstmogelijkheden van actuele en aansprekende onderwerpen. De onderwerpen vallen uiteen in drie hoofdthema's. Dit zijn markt en marketing, duurzaamheid en ondernemerschap. Omdat de workshops dagelijks ruim voor aanvang van de beurs starten, wordt de deelnemers voor aanvang van de workshops een ontbijt aangeboden.

Syntens weet beschikbare (wetenschappelijke) kennis te vertalen in (toekomstige) marktkansen voor het MKB in Nederland. Samen met kennispartners heeft Syntens een aantal thema's benoemd waarbij concrete marktkansen gezien worden voor tuinbouwbedrijven in Nederland. Door de experts, wetenschappers en ondernemers samen te brengen, wordt de kloof tussen wetenschap en bedrijfsleven verkleind. Syntens weet door ervaring hoe deze groepen moeten worden ingericht, zet partijen in hetzelfde spoor en faciliteert het proces. In 2009 was Syntens betrokken bij zo'n 500 innovatiegroepen.

Inschrijven voor de Horti Fair Breakfast Briefings kan op: www.syntens.nl/hortifair





Ingezonden persbericht