Ingezonden persbericht


Persbericht:

Ericson introduceert nieuwe anti-aging gelaatslijn gebaseerd op de cyclus van de vrouw

Bescherming van moedercellen + herstel van hormonale evenwicht Ericson Laboratoire introduceert met trots de allernieuwste revolutionaire preventieve anti-aging gelaatslijn 'Feminity', gebaseerd op de hormonale cyclus van de vrouw. Deze gelaatslijn is ontstaan na jarenlang laboratoriumonderzoek naar het effect van hormonen in cosmetica en de mogelijke relatie tussen stamcellen (celbiologie)en huidveroudering.

Iedere vrouw weet het: de huid reageert op de hormonale cyclus. Terwijl je er op het ene moment stralend uitziet, kan dit plotseling omslaan in een rode, vlekkerige of doffe gelaatskleur. Daarnaast wordt de huid ook nog eens kwetsbaarder met de jaren. Een paar avonden weinig slaap waren vroeger niet zichtbaar, maar nu ineens wel. Om haar stevigheid en schoonheid te behouden vernieuwt de huid zich regelmatig. De aanmaak van deze nieuwe huidcellen is helaas niet constant. Naarmate de jaren verstrijken, neemt de celvernieuwing af.

Feminity is de eerste preventieve anti-age gelaatslijn die het hormonale evenwicht hersteld en tegelijkertijd de moedercellen beschermd. Op deze manier is het mogelijk om het verouderingsproces (dehydratatie, doffe teint, rimpels) al in een vroegtijdig stadium af te remmen.

Moedercellen zijn van essentieel belang voor een gezonde, stralende en gehydrateerde huid De stamcellen(moedercellen) zijn de basis van het allereerste leven: de bevruchting van een eicel door een zaadcel. Als de bevruchting heeft plaatsgevonden en de kernen samensmelten noemen we deze eicel en zaadcel een embryo.

Het embryo vermenigvuldigt zichzelf door celdeling. Deze allereerste celdelingen verlopen steeds op dezelfde manier, pas in een veel later stadium kunnen cellen zichzelf ontwikkelen tot uiteenlopende cellen zoals zenuwcellen, spieren en weefsel. Deze stamcellen zijn dus de oorsprong van alle celdelingen daarna, zonder deze moedercellen kunnen andere celdelingen niet ontstaan.

Vandaar dat deze moedercellen van essentieel belang zijn bij de opbouw en bescherming van het menselijk lichaam en dus ook voor de aanmaak van nieuwe huidcellen. De aanmaak en samenstelling van deze moedercellen verandert tijdens de levenscyclus. De cellen vallen in slaap en de huid veroudert vroegtijdig.

Hormonaal evenwicht en de bescherming van moedercellen Vrouwen zien, ondergaan en voelen dagelijks de 'ups en downs' die hormonale schommelingen met zich meebrengen. Elke periode van de maand is kenmerkend voor de conditie van de huid, het humeur maar ook de fysieke gesteldheid. Feminity is gebaseerd op de bescherming van de moedercellen, maar daarnaast wordt tegelijkertijd het evenwicht van de huidhormonen hersteld.


* Het hormonale evenwicht wordt hersteld door een geneeskrachtige Chinese plant die bekend staat om haar helende en herstellende effect bij hormonale huidaandoeningen.
* De stamcellen (moedercellen) worden beschermd door 2 hormonale proteïnes (sirtuine 1 en survivine). Deze eiwitten spelen een cruciale rol bij de aanmaak en opbouw van moedercellen. Zij stimuleren de regeneratiefunctie van de huid en kunnen op deze manier huidschade beperken.

Voor meer informatie: bel 035-5880870 of zie www.ericson-laboratoire.nl
---



Ingezonden persbericht