Communicatiebericht: VNU Exhibitions Europe

Lezersactie rond Vakantiebeurs 2011?

Utrecht, 5 oktober 2010

Geachte redactie,

Bij deze brengen wij graag de mogelijkheid van een (lezers)actie rond de Vakantiebeurs 2011 onder de aandacht. Er zijn verschillende mogelijkheden om deze actie vorm te geven. Denkt u bijvoorbeeld aan een korting op de entree, het weggeven van kaarten of een leuke actie met een van de deelnemers (o.a. een reis winnen, korting etc). De Vakantiebeurs 2011 vindt plaats van woensdag 12 t/m zondag 16 januari 2011 in Jaarbeurs Utrecht.

Vakantiebeurs in het kort
Zin om alvast helemaal in vakantiestemming te komen? Dan mag u dit jaar de Vakantiebeurs niet missen. Van woernsdag 12 t/m zondag16 januari 2011 staat Jaarbeurs Utrecht helemaal in het teken van 'Onvergetelijke Bestemmingen', het centrale thema van de Vakantiebeurs. Verdeeld over negen hallen kunt u zich oriënteren op de meest uiteenlopende bestemmingen in ruim 150 landen.
Of u nu altijd al heeft gedroomd van een avontuurlijke trektocht, heerlijk wilt luieren op een subtropisch eiland of Nederland nóg beter wil leren kennen: op de Vakantiebeurs bent u aan het juiste adres!
Doe inspiratie op voor een onvergetelijke vakantie en kom alvast in de ultieme vakantiesfeer. Dit jaar staan de gastlanden Slovenië (Europa) en Indonesië (Verre Bestemmingen) extra in de spotlights.
Wat kan u naast het brede aanbod van de deelnemers nog meer verwachten? Verschillende culturen en bestemmingen komen extra tot leven in de activiteiten die dagelijks worden georganiseerd. Tref overigens niet alleen voorbereidingen om op reis te gaan, maar ook om weer gezond thuis te komen. Ga voor meer info, advies en reistips naar www.gezondopreis.nl.

Lezersaanbieding
Als een extra service richting uw lezers/kijkers/luisteraars helpen wij u graag bij het opzetten van een passende actie rond Vakantiebeurs 2011.





VNU Exhibitions