Politie Zeeland


---

1666-2010 Stankoverlast na inbraak, Kamperland
Uit een stacaravan op een vakantiepark in Kamperland kwam zo'n erge stank dat ter plaatse onderzoek is uitgevoerd.
De buren klaagden over vreselijke stank. De beheerder van het vakantiepark is vervolgens bij de caravan gaan kijken en heeft de eigenaren in kennis gesteld. De eigenaren kwamen vervolgens op dinsdag 2 oktober kijken naar hun stacaravan.

Het bleek dat er tijdens hun afwezigheid tussen vrijdag 24 september en zondag 3 oktober was ingebroken. Op het eerste oog ontbrak er niets uit de stacaravan, maar de stank was overweldigend.

De politie en brandweer werden ter plaatse geroepen. Het terrein van de stacaravan werd door de politie afgezet vanwege het onderzoek naar de inbraak.

Binnen werd een vloeistof gevonden die zeer waarschijnlijk de stank veroorzaakte. De brandweer is in beschermende kleding naar binnen gegaan om de stof te onderzoeken. Uit deze metingen bleek dat er geen concentraties aangetroffen werden die gevaarlijk zijn. Wat voor stof het precies is, kon niet worden vastgesteld. Er zijn monsters genomen die opgestuurd zijn voor onderzoek.


Aanvulling persbericht 1756-2010 Aanhouding na bedreiging met wapen, Goes
Nadat de vriendin van de 29-jarige verdachte zag dat haar 41-jarige achterbuurman met een riem naar haar hond sloeg, raakten de twee in een duwpartij. De 29-jarige verdachte zag dit en sloeg zijn 41-jarige achterbuurman.

Inmiddels heeft de vriendin van de 29-jarige verdachte aangifte gedaan tegen de 41-jarige buurman wegens bedreiging. De 41-jarige achterbuurman zou haar bedreigd hebben in een brandgang toen zij haar hond naar binnen wilde halen.

De 29-jarige verdachte verklaarde met een wapen in de deuropening te zijn gaan staan omdat hij zich bedreigd voelde en zijn gezin wilde beschermen.

De politie heeft de zaak nog in onderzoek.