KRO

KRO Puberruil Z@pp: Avontuurlijke Kevin ruilt met welvarende Dylan

Uitzenddatum: 06/10/2010

In KRO Puberruil Z@pp ruilen kids van 11 en 12 jaar voor een paar dagen van leven. Ze stappen in de wereld van een leeftijdsgenootje, komen terecht in een nieuw gezin en nemen de hobby's en vriendjes van de ander over. KRO Puberruil Z@PP wordt gepresenteerd door Ajouad El Miloudi.

Brabantse Dylan heeft alles wat zijn hartje begeert. Hij brengt zijn vrije uurtjes door in de indoor skibaan en het skydivecentrum van zijn ouders, maakt bommetjes in het zwembad in de tuin of speelt met zijn vriendjes op zijn eigen voetbaltafel. Dylan is een onbezorgde jongen die heel vrij wordt gelaten door zijn ouders. Met Dylan is er altijd iets te beleven, want hij beschikt over een flinke dosis humor. Hij is erg trots op zijn ouders en is vastbesloten om `de zaak' later over te nemen.

Kevin is een avontuurlijke jongen van 11 jaar. Hij woont samen met zijn ouders, broertje, zusje en een paar huisdieren in een rijtjeshuis in Spijkenisse. Hij lijdt een eenvoudig leventje en komt uit een warm gezin. Kevin wordt beschermd opgevoed. Hij is heel close met zijn vader en doet vaak dingen met zijn familie, maar speelt ook vaak (verplicht) buiten met zijn enige en beste vriend Stephan. Met zijn moeder gaat Kevin regelmatig paardrijden op zijn eigen paard Faya. Daarnaast trekt het gezin er vaak op uit om te `geocashen'. Dit is schatzoeken met behulp van GPS. In Nederland en in het buitenland zitten fanatieke geocashers die cashes verstoppen en de coördinaten op internet zetten. Het is een gezamelijke hobby van het gezin en vooral vader Patrick, in het dagelijks leven computerprogramma-tester, is heel gedreven.

Hoe ervaart Kevin het glamourleventje van Dylan, waarin niets te gek is? Durft Kevin de stap naar de skydive-tunnel te maken? En weet Dylan om te gaan met het navigatie-apparaat bij het geocashen?

KRO Puberruil Z@pp aflevering 5, woensdag 6 oktober om 16.50 uur op Z@pp/Ned.3

Programma

KRO Puberruil Z@pp

Presentator

Ajouad El Miloudi

Meer informatie

Voor persvragen/ interviewverzoeken: