Gemeente Ermelo


Wijkschouw Ermelo West

Op woensdag 6 oktober om 16.00 uur wordt de wijkschouw gehouden in Ermelo West. Een jaarlijks terugkerend moment waarop de bewoners gevraagd wordt opmerkzaam te kijken naar hun wijk.

Een delegatie van organisatoren, wethouders, wijkagent en medewerkers van UWOON fietsen door de wijk langs vooraf gekozen locaties, waar de situatie nog eens goed in ogenschouw wordt genomen. Op twee plaatsen wordt overlegd met bewoners.

Wij roepen u als bewoners op om nog eens goed te kijken naar uw woonomgeving. Zijn er zaken die u graag wilt veranderen, verbeteren of er gewoon over wilt praten? Meld dit dan. U kunt dit doen door een mail te sturen naar wijk@ermelowest.nl of d.saaltink@ermelo.nl. Telefonisch contact opnemen kan ook: (0341) 56 72 37. Uw reactie ontvangen we graag voor vrijdag 1 oktober.

Het programma van de wijkschouw
16.00 uur vertrek vanaf De Leemkuul voor de rondrit door de wijk 16.30 - 17.00 uur gesprek met bewoners in de Prins Bernhardschool 17.00 - 18.00 uur vervolg rondrit door de wijk
19.00 - 20.00 uur gesprek met bewoners in de Leemkuul

In de Leemkuul kunt u zich als bewoner van West laten informeren over de speelplekken en de resultaten van een gebruiksonderzoek in deze wijk en opmerkingen over de speelruimte in west kenbaar maken.